Szpari – Kiköszörülni az őszi csorbát!

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: KM
Nyíregyháza – A Rákosmente vendégeskedik szombaton a Szparinál.

Szép lassan elfogynak a fordulók és a honi foci harmadik vonalában is véget ér a bajnokság. A Nyíregyháza Spartacus az őszi zárás előtt egy körrel veszítette el veretlenségét az akkor még Véber György irányította Rákosmente otthonában a 88. percben kapott gólt. Szombaton ez a fővárosi együttes lesz a nyíregyháziak vendége, igaz már más edző, nevezett Tóth János irányításával.

Aligha kell ecsetelni, hogy a Szpari számár megfelelő motivációt adhat az őszi fiaskó. Az előjelek alapján gólokban gazdag találkozóra van kilátás, hiszen a Szpari a második (68), a Rákosmente a harmadik (64) legtöbb gólt szerezte a Keleti-csoportban.

– Nem sokan mondhatták el, hogy nyertek ellenünk, ezért szeretnénk kiköszörülni az ősszel esett csorbát. Egyébként a szo9káso mérkőzést várom, hiszen ellenünk mindenki a legjobbját akarja nyújtani. Sajnos vannak sérültjeink, a kispadon talán még üres hely is marad ám ez nem jelent semmit. Nyernünk kell!-vélekedett Mátyus János, a Nyíregyház Spartacus vezetőedzője.

Eltiltott nincs, de sérült annál több. A korábban kiesettek (Csorba Szabolcs, Szécsi Márk-őt meg is műtötték) mellet Luis Colonel Ramos, Szalai Vilmos, harsányi Zoltán, Kis Gergő maródi. Jó hírt viszont, hogy Mohamadou Abdouraman eltiltása letelt és Igor Zofcák is bevethető.

Labdarúgás: NB III, Keleti csoport, 32. forduló

Szombat. Nyíregyháza Spartacus–Rákosmente KSK

Városi Stadion, 18, v.: Lovas (Viczián, Zahorecz). Felsőtárkány–Somos SE, Putnok–Tállya, Jászberény–REAC, Cegléd–Cigánd (valamennyi 18)

Vasárnap. Nyírbátori FC–Diósgyőr II

Nyírbátor, 18, v.: Szilágyi S. (Kövér T., Berecz A.). DVSC-DEAC–Kazincbarcika, Hatvan–Újpest II (mindkettő 18). Szabadnapos: Tiszaújváros

KM-ML
hirdetés