Szpari – Kiköszörülték a csorbát

Szpari – Kiköszörülték a csorbát
© Illusztráció: KM-archív
Nyíregyháza – Magyar Kupa: Csornán nyert a Szpari és a legjobb harminckettő között van.

Szerdán délelőtt Telkiből vágott neki a csornai kupaportyának a Nyíregyháza Spartacus. A Siófoki vereség után néhány helyen változtatott a vasárnapi kezdőn Lucsánszky Tamás. Az első félóra végén vezetéshez jutott a Szpari, az NB III-as hazaiak egy kontrából majdnem egyenlített, ám a játékrész hajrájában ismét ők kaptak gólt. A szünet után egy negyedóra kellett, hogy a harmadik vendéggóllal eldőljön a továbbjutás sorsa. Ezzel még nem elégedett meg a Spartacus, mert végül felnégyelte vasi ellenfelét. Igaz a hajrában kissé kiengedtek a vendégek, így a csornaiak két találattal kozmetikázni tudták az eredményt. Csernák Martin számára emlékezetes lesz a mérkőzés, hiszen bár gólt nem szerzett, elsőként játszott tétmeccsen a Szpariban.

Csorna-Nyíregyháza Spartacus 2-4 (0- 2)

Csorna, 200 néző, v.: dr. Kovács.

Csorna: Lőre – Csikós, Kis, Kerékgyártó, Serfőző, Kelemen, Nehéz, Füredi, Litresics, Nagy, Czanik . vezetőedző: Horváth Dénes

Spartacus: Megyeri – Hinora, Fodor, Kelemen, Forró – Csilus, Holdampf – Papp (Gréczi, 58.), Sinanovics (Csernák, 69.) – Gajdos, Bajzát (Rudolf, 58.). Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.

Gól: Sinanovics (31.), Fodor (44.) Gajdos (60.), Csilus (66.)
hirdetés