Szpari – Koncentrálás, szenvedély és győzni akarás kell a sikerhez

Szpari – Koncentrálás, szenvedély és győzni akarás kell a sikerhez
Nyíregyháza – Vasárnap a hasonló mutatókkal bíró Kazincbarcika vendége lesz a Szpari.

Két, hétközi fordulóban csalódott csapat mérkőzik majd vasárnap Kazincbarcikán, a második vonalbeli bajnokság következő körében. Az újonc hazaiak három győzelem és egy döntetlen után szerdán Budaörsön beleléptek egy hatosba.
A vendég Spartacus hazai pályán egy pontot ajándékozott a soroksáriaknak.

A harmadik a negyediknél

Ebben az osztályban alig van előre lefutottnak tekinthető mérkőzés, így ebből a szempontból minden rangadónak is minősülhet. A barcikai abból a szempontból is, hogy a Vitelki Zoltán irányította borsodiak a negyedik, a Spartacus a harmadik helyen áll a gólkülönbség kivételével azonos mutatókkal.

– Azt kell mondanom, hogy a koncentráltság, a minden áron győzni akarás és a szenvedélyesség hiányzott a szerdai mérkőzésről – kezdte visszapillantással Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Korábban ezekkel tudtunk három mérkőzést megnyerni, ennek hiányában vitt el egy pontot a soroksári együttes, holott nyomasztó fölényben játszottunk. Ismét kihangsúlyozom, hogy ilyen találkozókon nem szabad gólt kapnunk.
Tiszaújvárosban játszanak

– Ami a vasárnapi ellenfelet illeti, Bene Ferenc kollégámmal éppen az egyik meccsüket elemezzük – folytatta Lucsánszky Tamás. – Kimondottan kellemetlen stílusú, fürge és agresszív játék jellemzi a barcikaiakat. Alaposan kielemezzük a focijukat, és bízom benne, hogy sikerül is megtalálni a győzelemhez vezető utat.
A Szpariban továbbra is hiányzik Forró Gyula és Jova Levente, utóbbira néhány hét kényszerpihenő vár. Az együttes vasárnap ebéd után indul Tiszaújvárosba – a borsodiak pályaválasztóként itt rendezik a mérkőzéseiket –, és remélhetőleg pontosan, hárompontosan tér majd haza.

KM-ML
hirdetés