kézilabda

2019.10.09. 12:37

Magabiztosan és bátran

Rengeteg videózással, elemzéssel készültek a szerdai mérkőzésre.

Fotó: Dodó Ferenc

A Vác elleni pontszerzés után szerdán a Fehérvár ellen lép pályára a Kisvárda Master Good SE NB I.-es csapata. Pikáns találkozónak ígérkezik, hiszen a szabolcsi csapat vezetőedzője, Bakó Botond másfél évig irányította a Fejér megyei gárdát, 2016. február 29-én, a Vác elleni vereség után azonban szerződést bontottak vele, akkor nevezték ki helyére ideiglenesen Deli Ritát, aki azóta is az együttes vezetőedzője.

Nyolcan érkeztek

A székesfehérvári csapat jelentős vérátömlesztésen esett át a nyáron, nyolcan érkeztek a csapathoz, hárman pedig távoztak. Deli Rita csapata közel két és fél hét után lép pályára ismét tétmérkőzésen. Két vereségük mellett eddig egy-egy győzelem, illetve döntetlen áll a nevük mellett, és a kilencedikek a tabellán.

A két együttes az előző szezonban nem bírt egymással, a szeptemberi kisvárdai és a februári fehérvári mérkőzés is egyaránt döntetlennel végződött.

– Rengeteg videózással, elemzéssel készültünk a ­mérkőzésre, felkészültünk azokra a pontokra, amelyek döntőek lehetnek a találkozó során. Bízom benne, hogy nyitott lesz végig a játék, amelynek a végén esetleg győztesen tudjuk elhagyni a pályát. Talán otthon picit esélyesebb a Székesfehérvár, de mindent meg fogunk tenni a győzelemért.

Mi játszhatunk teher nélkül, azt várom a csapatomtól, hogy maga­biztosan, bátran kézilabdázzon és helyezze nyomás alá az ellenfelet – fogalmazott a mérkőzéssel kapcsolatban Bakó Botond, a Kisvárda edzője.

Rózsaszín október

A Fehérvár csapata csatlakozott a Rózsaszín október elnevezésű kampányhoz, amely a mellrák elleni küzdelemre, a betegség megelőzésére és a szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet.

Ezért a hazai csapat a mérkőzésen rózsaszínű mezben lép pályára, a kezdődobást Tóth Vera énekesnő végzi majd el. Az általuk dedikált mez licitjéből befolyt összeget pedig egy alapítvány kapja majd.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában