Szpari – Legközelebb már csak Belekben edzőmeccseznek

Szpari
Szpari - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Miként a felkészülés első hetét, a másodikat is edzőmeccsel zárta a Nyíregyháza Spartacus.

Szombaton a sényőiek látogattak a zöld-fehér játékterű örökösföldi műfüves pályára, amelyet talán pár seprűvel is meg lehetett volna tisztítani a fagyos-havas csíkoktól, amelyeken gyakorta megcsúszott a sárga lasztit. A nyíregyháziaknál nem volt új játékos, illetve Szécsi Márk minősülhet annak, ha az érintettek aláírják a szerződést. A sportszerű és időnként ügyesen passzolgató sényőiek ellen jó félóra elteltével Pölöskey Péter közelről vezette meg a vezetést, majd egy Rubus Tamás fejet követően Luis Colonel Ramos pár lépésről kotorta a hálóba a lasztit. Szünet után váltott Mátyus János, a Szpari mestere a sényőiek pedig Kovács István fejesével szépítettek. Aztán Rezes László talált a kapuba amire Toldi András válaszolt. Kapacina Kevin után még Csorba Szabolcs is a hálóba talált, így alakult ki a végeredmény.

– Egy nagyon korrekt edzőpartner ellen hasznos felkészülési mérkőzést vívtunk. Bízom abban, hogy a keretünk az edzőtáborig még tovább erősödik- summázott véleményt Mátyus János, a Szpari mestere.

A nyíregyháziak jövő pénteken már utaznak a törökországi edzőtáborba, ahol négy meccset szeretnének játszani. Az utazásig már csak tréningek lesznek, mert a szerdai, Ibrány elleni edzőmeccset lemondta a Szpari szakmai stábja.

KM-ML

Edzőmeccs

Nyíregyháza Spartacus – Sényő 5-2 (2-0)

Örökösföld, 80 néző, v.: Vitkai. Spartacus: Ovszijenko (Perger) – Kiss, Rubus, Törtei, Farkas – Csorba, Zofcák (Kapacina), Ramos, Rezes – Pölöskey, Szécsi (Pálinkás).

Szécsi Márk (27) és Klepács Krisztián párviadala Fotó: Pusztai Sándor
hirdetés