Szpari – Mi más, mint csak a győzelem

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: KM
Nyíregyháza – Törtei Tamás és Rubus Tamás sem játszik vasárnap a rákospalotaiak ellen.


Labdarúgás. Különleges meccs vár Mátyus Jánosra, a Nyíregyház Spartacus vezetőedzőjére. Egyrészt vasárnap, de itthon léppályára a Szpari, és az a REAC lesz az ellenfél, amelynek kispadjáról egykor Mátyus János dirigálta a palotaiakat.
– Minden korábbi csapatomhoz kötődök, Rákospalotán is szép időszakot töltöttem. Külön feszültség, izgalom azért nincs bennem, egy dolog fontos számomra, hogy győzzünk. Öt meccsünk van hátra a bajnokságból, szeretném ha mindegyik találkozót megnyernénk – vélekedett Mátyus János.

Szombaton még edzenek

A makulátlan folytatás jó lenne, hiszen a tervezett bajnoki arany értékét növelheti a minél több pont. Ráadásul a ceglédiek a szerdán lejátszott korábbról elhalasztott meccs sikerével (a Újpest II ellen nyertek idegenben 1-0-ra) pontszámban beérte a Szparit, Igaz, a vasutasvárosiak lesznek szabadnaposak. Egyébiránt az őszi, rákospalotai meccset Rezes László duplájával nyerte a Spartacus.

A régóta maródiak mellett a védelemből Törtei Tamás sárga lapok, Rubus Tamás pedig sérülés miatt fog hiányozni. A normális heti ritmusban a csütörtök a regeneráló nap, ez most áthúzódott péntekre. Szombaton pedig jön a meccs előtti napok szokásos edzése, a mérkőzés időpontjában.

Másik megyebeli csapatunk, a Nyírbátori FC szabadnapos, így ők most nem szerezhetnek pontot, vagy pontokat.

KM-ML
hirdetés