Szpari – Mintha BL-döntőre készülnének

Kártik Bálint (labdával) eltiltása lejárt, így pályára léphet
Kártik Bálint (labdával) eltiltása lejárt, így pályára léphet - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Tévés meccsre jön a harmadik helyen álló Kaposvár, a szünetben bemutatóznak a Spartacus aerobikos lányai.

Ez bizony kemény próbatétel lesz. Vasárnap az a Kaposvár vizitál a nyíregyházi stadionban, amely a másodosztályú focibajnokság harmadik helyén posztol, három pontnyira a még feljutást jelentő helytől. Az utóbbi három fordulóban nem remekeltek a somogyiak, mert egy döntetlen mellett két vereségük van.

Jó csapat érkezik

Ezzel szemben a Szpari jó passzban van, öt meccse veretlen, a két iksz mellett háromszor nyert. Az előző körben a nyíregyháziak a kilencvenedik percben kapott góllal hagytak ott két pontot Budafokon, míg a kaposiak otthonukban kaptak ki a békéscsabaiaktól.

– Aligha kell különösebben magyarázni, hogy kemény mérkőzés elé nézünk, de ebben a bajnokságban mindegyik az – kezdte érdeklődésünkre Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

– Most is úgy készülünk, mintha BL-döntőt játszanánk. A tabellán elfoglalt helyezése és az eredmények is igazolják, hogy egy jó csapat lesz az ellenfelünk, még akkor is, ha a legutóbbi mérkőzéseiken nem tudtak győzni. Rutinos öreg rókák, jó játékosok alkotják a keretüket, így végig koncentráltan kell játszanunk.

– Mi a legutóbbi öt meccsen nem kaptunk ki, ami pozitív, és amire tovább lehet építeni a saját stílusunkat. Nagyon fegyelmezetten kell játszani, szigorúan lezárni a területeket, mert jó egyéni képességgel bírók vannak a kaposváriaknál. Nagyon várjuk már a találkozót, és plusz motivációt jelent, hogy tévés meccset vívunk, azaz bizonyíthatjuk nagy nyilvánosság előtt, hogy nem volt véletlen a sorozatunk – így Zoran Szpisljak.

Pejovics játéka kétséges

Örömteli, hogy Kártik Bálint eltiltása lejárt, viszont a kézsérüléssel bajlódó Danilo Pejovics játéka kétséges. Az viszont nem, hogy csinos és ügyes fruskák vezetik majd ki a meccsre a játékosokat. A Szpari aerobik csapatának tagjai a szünetben egy kis bemutatót is tartanak.

– ML –


Labdarúgás: NB II.
32. forduló, vasárnap

Nyíregyháza Spartacus–Kaposvár.

Városi Stadion, 18, v.: Radványi (Punyi, Baghy).

Spartacus: Jova – Polényi, Fodor, Rubus, Forró – Gulyás, Ötvös – Rezes, Kártik, Gyurján – Hornyák.

További mérkőzések: Vác-Csákvár, Cegléd–Mosonmagyaróvár, Monor–Gyirmót, Budaörs–Budafok(16.30), Győr–Balmazújváros, Békéscsaba–Tiszakécske, ZTE–Kazincbarcika, Vasas–Soroksár, Siófok–Dorog (17)
hirdetés