Szpari – Nagy sorozatot szakíthatnak meg

Pejovics Danilo
Pejovics Danilo
Nyíregyháza – A Szpari ellenfele nincs hozzászokva a vereségekhez.

A Nyíregyháza Spartacus az NB II. következő fordulójában a hat meccse veretlen Tiszakécskét fogadja. A Bács-Kiskun megyei együttes az egész mezőnyben az egyik legkevesebb gólt lövi, ugyanakkor az ő kapujukat is ritkán veszik be az ellenfelek.

– Nagyon jó sorozatban lévő csapat, fizikailag erős, magas, agresszív játékosok alkotják – mutatta be a riválist Lengyel Roland, a Spartacus vezetőedzője. – Masszívan védekeznek, kevés gólt kapnak. Ezt hazai pályán fel kell tudni törnünk, a három pont megszerzése a célunk.

Rengeteg döntetlen

A Tisza-partiak a nagy veretlenségi sorozat ellenére is csak három ponttal állnak jobban, mint a Szpari, ez elsősorban azért van, mert rengetegszer döntetlenre végeznek. Győzelemből ugyanúgy hárommal rendelkeznek, mint a piros-kékek. Ez alapján küzdelmes mérkőzésre lehet számítani.

– Próbáltunk nagy hangsúlyt fektetni a párharcokra. Számítunk a közönségünkre, bízunk benne, hogy minél többen látogatnak ki és jó mérkőzést fognak látni – zárta szavait a tréner, aki elmondta, Hornyák Marcell ismét teljes értékű munkát végez, így rá is számíthat vasárnap.

Labdarúgás: NB II., 14. forduló

Vasárnap. Nyíregyháza Spartacus-Tiszakécske, Városi Stadion, 13.30, v.: Csonka (Punyi, Márkus). Spartacus: Fadgyas- Nagy J., Fodor, Pejovics, Farkas – Bakos, Kártik, Kulcsár – Pekár, Rezes, Hornyák.

További mérkőzések: Zalaegerszeg-Mosonmagyaróvár (szombat, 17), Monor-Kazincbarcika, Cegléd-Budaörs (vasárnap, 13.30), Kaposvár-Budafok, Békéscsaba-Balmazújváros, Győr-Vác, Csákvár-Dorog, Siófok-Soroksár, Vasas-Gyirmót (vasárnap, 17).

MK
hirdetés