Szpari – Negyedóra kevés az üdvösséghez

Lencse Lászlóék biztosan vették az akadályt, sajnos a becsúszó Rubus Tamás megsérült
Lencse Lászlóék biztosan vették az akadályt, sajnos a becsúszó Rubus Tamás megsérült - © Fotó: mtk.hu
Nyíregyháza – Az MTK első gólja után elbizonytalanodtak a Nyíregyháza Spartacus játékosai.

Ez finoman fogalmazva nem úgy sült el… Az egyértelmű, hogy vasárnap a házigazda MTK volt az esélyesebb a Szpari vendégjátékán. Az már nem annyira, hogy a listavezető könnyen és biztosan szerezte meg a hetedik győzelmét.
– Természetesen én sem ilyen mérkőzésre gondoltam – kezdte visszapillantását a vasárnapi meccsre Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

– Az első negyedórában minden úgy történt, ahogyan szerettük volna. Azt tudtuk, hogy az MTK többet fogja birtokolni a labdát, ám így is volt lehetőségünk a gólszerzésre. Azt el kell hogy mondjam, hogy az MTK miatt picit változtattam a szerkezeten. Ez okozhatott bizonytalanságot, ám ettől függetlenül a játékosokból hiányzott az a fajta belső magabiztosság, amire egy ilyen mérkőzésen szükség van.

– Kontrolláltuk a találkozó elejét, aztán az első gól – amilyet ilyen szinten nem lehetne kapni – keresztülhúzta a számításainkat és még bizonytalanabbá tette a csapatot. Be kell lássuk, hogy papírforma-vereséget szenvedtünk, hiszen jobb csapat az MTK.

– Az első gól után már nem megfelelő koncentráltsággal játszottunk. Nagyon köszönjük a szurkolók lelkes buzdítását, örülök, hogy türelmesek a csapattal szemben. Remélem, ez így marad a hazai mérkőzésre is – fűzte még hozzá Lucsánszky Tamás.

Jó hír volt, hogy Forró Gyula felépült, az viszont ­rossz, hogy vasárnap egy másik védő dőlt ki a sorból. A második félidőben Rubus Tamás rosszul érkezett a gyepre. A tévéközvetítésben úgy tűnt, a bokája fordult ki, ám a gond a térdével van. A pontos diagnózis még várat magára, ám az bizonyos, hogy vasárnap nem játszhat a Sopron elleni hazai meccsen.

KM-ML


Nyíregyháza - A Szpari zsinórban ötödik bajnokiján nem tudott nyerni. A drukkereken nem múlott. A Szparit a vasárnapi, MTK elleni találkozra is sok szurkoló kísérte el. Úgy nézett ki, hogy lesz is sikerélményük, hiszen az első helyzetet Dragóner Filip hagyta ki. Aztán az elsőfélidőben már csak az...








hirdetés