Szpari – Nehéz lesz, de Sopronban folytatnák a jó sorozatot

Akt.:
Szpari – Nehéz lesz, de Sopronban folytatnák a jó sorozatot
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Nyíregyháza Spartacus visszavághat az őszi, nyíregyházi vereségéért.

Itt a hajrá, a második vonalbeli focibajnokságban is közeleg a vég. Még négy forduló van hátra, a Nyíregyháza Spartacus vasárnap Sopronban lép majd pályára. A két csapat őszi, nyíregyházi meccsét a dunántúliak nyerték 2–1-re, az exszparisták közül Batizi-Pócsi Balázs játszott, Kapacina Valér a kispadon ült. A Supka Attila irányította soproniak az elmúlt hat bajnokiból ötször ikszeltek, viszont nyertek Zalaegerszegen. A Szpari lendületben van: négy legutóbbi meccséből hármat nyert, legutóbb a Kisvárda elleni megyei derbit.

– Az utóbbi hetekben csapatunk mindent megtett azért, hogy kilábaljon a gödörből. Sopronban ugyanolyan tisztességes hozzáállást várok, mint az eddigi találkozókon. Amennyiben így lesz, akkor ponttal vagy pontokkal térhetünk haza.

Farkas Márk besárgult

– Nagyon nehéz találkozó elé nézünk, mert a Sopron fegyelmezett, szervezett csapat. Ráadásul régóta együtt van, így összeszokott a társaság. Gondot okoz, hogy Takács Tamás csütörtökön rúgást kapott a lábára, illetve Farkas Márk sárga lapok miatt nem játszhat. Helyettesítésére több variációt is kipróbáltunk a védelem bal oldalán – így Dajka László.

Szombaton délelőtt még edz a csapat, majd buszra száll. Az ebéd Hatvanban, a szállás Sopronban lesz. Vasárnap délelőtt itt tart még egy átmozgató tréninget Dajka László, este pedig jöhet a meccs.

Amelyre a vendégszurkolók csak a helyszínen és fényképes igazolvány bemutatása ellenében tudnak jegyet vásárolni.

KM-ML
hirdetés