Szpari – Nem volt éle a támadásoknak

Akt.:
Szpari – Nem volt éle a támadásoknak
© Fotó: Imre György
Nyíregyháza – Nem született gól Békéscsabán, az egy pontot értékesnek tartja Zoran Szpisljak.

A barátság az barátság, a meccs az pedig meccs. Jó néhányan voltak így vasárnap délután Békéscsabán, ahol a Nyíregyháza Spartacus vendégszerepelt. Itt is, ott is voltak olyan játékosok, szakvezetők, akik korábban a vasárnapi ellenfelet szolgálták. Az élet már csak ilyen, ám a meccs idejére fel volt függesztve a barátság.

Hiányzott a plusz

A második vonalbeli focimeccsen végül nem született gól, az egy pontnak azért örülhettek a vendégek, annak ellenére, hogy jó fél órát emberelőnyben játszottak.

– Nem voltunk messze attól, hogy elcsípjük a három pontot, ám az egy is jól jön egy ötödik helyen álló, jó csapat otthonából – kezdte érdeklődésünkre Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Nem vagyok elégedetlen, ez egy értékes pont. Több is lehetett volna, ha a támadójátékban élesebbek, határozottabbak vagyunk. Ott voltunk, megvoltak a lehetőségek, de hiányzott az a plusz, ami a gólt hozta volna. Csapatként jót mutattunk, az egyéni teljesítményekkel sem volt gond, csak a gól hiányzott. Egyébként a csabaiak játékában is ugyanez volt a gond, a hiányosság. Az emberelőnyben domináltunk, átvettük a játék irányítását. A hazaiak alig tudtak átjönni a felezővonalon, betömörültek a tizenhatosuk elé. Sajnos nem tudtuk feltörni őket – így Zoran Szpisljak.

A Szpari vasárnap szintén idegenben játszik, mégpedig Budafokon.

ML
hirdetés