Szpari – Nincs gól, nincs is már előny

Törtei Tamás: a helyzetkihasználás a nagy gond
Törtei Tamás: a helyzetkihasználás a nagy gond
Nyíregyháza – Törtei Tamásék szombaton szeretnék kárpótolni a szurkolókat.

Hamar elolvadt az előny, mint plusz tíz fokban a hó. A Nyíregyháza Spartacus a szombati verség után még mindig vezeti a tabellát a labdarúgó NB III. Keleti-csoportjában, ám a rangadón győztes Cegléd pontszámban beérte a nyírségieket. A ceglédi találkozó első félidejében eldönthette volna a három pont sorsát a Szpari, ám Rezes László és Pölöskey Péter is hibázott nagy helyzetben.

A hajrában a csereként beáll Peres egy kipattanó labdát majd’ húszról suhintott kapura, a játékszer pedig a lábak között utat talált a jobb alsó sarokba. A két együttesnek tizenkét pontnyi (négy győzelemnyi) az előnye a harmadik helyen álló cigándiak előtt.

– Az első félidőben megnyerhettük volna a mérkőzést, ám kimaradtak a helyzetek – kezdte visszapillantását a szombati meccsre Törtei Tamás csapatkapitány.

Pedig odateszik magukat

– A legnagyobb gond a helyzetkihasználással van, most is négy-öt olyan szituáció volt, amiből gól lehetett volna. Remélem, ez volt az utolsó meccs, amikor ennyi lehetőséget puskázunk el. Nem tudom, mi lehet az oka, mert odatesszük magunkat az edzéseken, a meccseken sincs gond az akarással, csak a gólok nem jönnek. Ráadásul szombaton Cegléden legalább százan drukkoltak nekünk. Ezt nagyon köszönjük, és bánt bennünket, hogy nem sikerült győzelemmel meghálálni a buzdítást.

– Bízom benne, hogy szombaton a Felsőtárkány ellen több góllal örvendeztetjük majd meg szurkolóinkat – így a hátvéd.

KM-ML
hirdetés