Szpari – Nyertek a kassai vendégek

Akt.:
Szpari – Nyertek a kassai vendégek
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Még szerdán is téma volt Rubus Tamás piros lapja. Tatabányán a Budaörs elleni meccs első félidejének hajrájában a vendégvédőt kiállították és a ellenfél tizenegyeste kapott.

A nyíregyháziak szerint a tizi adható, a kiállítás azonban erősen túlzó volt. Talán ezért is kapott csak egy meccsre szóló eltiltást a Spartacus játékosa. Aki egyébként tegnap délután csapatkapitányként kezdett az FC Kosice elleni edzőmeccsen.

A szlovák harmadik ligai egy csoportjának listavezetőjét három kassai drukker is elkisérte, akik az első félidő végén – miközben közeli bolt után érdeklődtek- elégedetten nyugtázták, hogy kedvenceik vezettek. Joggal, hiszen jól játszottak és korán a hazai kapuba találtak.

A második félidőben negyedóra elteltével szinte sort cseréltek a hazaiak, jöttek is sorra a helyzetek, de nem sikerült a hálóba találni. Így aztán maradt az eredmény, nyertek a kassaiak.

– Az volt a célunk, hogy akik kevesebbet játszottak, illeltve a fiatalok lehetőséget kapjanak. Több dolgot szerettünk volna a játékban javítani, volt amiben sikerült is fejlődni, de van még amin változtatni kell, építjük tovább a csapatot – nyilatkozta a mérkőzés után Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

Edzőmeccs

Nyíregyháza Spartacus – FC Kosice 0-1 (0-1)

Nyíregyháza: Fadgyas (Nagy M. a szünetben) – Magyar (Nagy J., 60.), Rubus (Fodor, 60.), Pejovics (Végső, 60.), Nagy T. (Polényi, a szünetben), Tóth (Starosta, 60.), Kulcsár (Gulyás, 60.), Bakos (Ötvös, 60.), Farkas (Gyurján, 60.), Tangel (Rezes, 60.), Hornyák (Kártik, 60.)
hirdetés