Szpari – Olyan lehet, mint a Sopron elleni volt

Szpari – Olyan lehet, mint a Sopron elleni volt
Nyíregyháza – A Szpari már szombaton útnak indul a vasárnapi, mosonmagyaróvári meccsre.

A szerdai kupakaland után mosoni portyára indul szombaton a Nyíregyháza Spartacus. Útközben Győrben megáll a csapat, itt lesz egy délutáni edzés, a Rába-parti városban tér majd nyugovóra Lucsánszky Tamás gárdája. Vasárnap folytatja útját Mosonmagyaróvárra.

Odatették magukat

A Várhidi Péter irányította házigazda (soraiban a Nyíregyházán és Kisvárdán is megfordult Karacs Péterrel) a kilenc meccsen hét pontot gyűjtött. A mosoniak hazai mérlege nem éppen riasztó, a Siófok ellen nyertek 1–0-ra, gól nélkül ikszeltek a Váccal és a Budafokkal. Eddig egy gólt szereztek és egyet kaptak házigazdaként.

– Hasonló típusú ellenféllel játszunk, mint a Sopron, és ugyanolyan nehéz mérkőzésnek ígérkezik a vasárnapi – kezdte a beharangozó beszélgetést Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Ami még nehezíti az, hogy idegenben játszunk és sokat kell utaznunk. Három pontért megyünk, tehát nyerni szeretnénk. A kupameccsen látott mentalitásnak nagyon örültem, igaz, ezzel eddig sem volt nagy gond. A Tiszakécskén lehetőséget kapók odatették magukat, bizonyítottak.

Jó hír, hogy Jova Levente felépült sérüléséből, és a hírek szerint ismét helyet kap a kezdőben.

– KM-ML –
hirdetés