Szpari – Pikáns tévémeccs a listavezetőnél

Szpari – Pikáns tévémeccs a listavezetőnél
Nyíregyháza – Hinora Kristóf nem játszhat a Szpariban a mezőny legtöbbet passzoló csapata ellen.

Ez nagy erőpróba lesz. Vasárnap a listavezető MTK otthonában tévémeccsen (17 óra, M4) lép pályára a Szpari. Aligha kell ragozni, hogy a fővárosiak számára egyértelmű a cél: visszakerülni az élvonalba. Erre minden feltételük adott.

A mezőnyben már csak két veretlen csapat van, az MTK és a Kisvárda Master Good. A fővárosiak Békéscsabán gól nélküli döntetlen játszottak, a több meccsüket megnyerték.

A héten már erre fókuszáltak

– A héten végig az MTK el­leni találkozóra fókuszáltunk, igyekszünk úgy felkészülni, hogy sikeresen vívjuk meg a csatát – kezdte a mérkőzés ­beharangozóját Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza ­Spartacus vezetőedzője. – Azért is, mert az utóbbi egy-másfél évben el voltam kényeztetve az eredmények terén, nem ­vagyok hozzászokva, hogy négy meccsen nem nyerünk.

A két klub szóbeli megállapodása alapján Hinora Kristóf nem játszhat a fővárosiak ellen, ez pedig változtatásokat eredményez a csapatban.

– A támadófelállásuk más, kicsit progresszívabban játszanak, mint korábban – folytatta az ellenfél véleményezésével Lucsánszky Tamás. – Nyilván az osztályváltás, az új szakmai vezetés miatt egyaránt. Az élvonalban is igaz volt rájuk, hogy talán a magyar mezőny legtöbbet passzoló csapata. Az eddigi találkozói alapján az MTK kimagaslik a mezőnyből, a labdabirtoklás és a tudatos támadásvezetés szempontjából mindenképpen.

Miként arról már írtunk, pikáns meccs lesz, hiszen az MTK vezetőedzője az a Feczkó Tamás, akit három éve a Szpari klubigazgatójaként éppen Lucsánszky Tamás hozott a csapathoz pályaedzőnek.

– Valóban így van, és több szempontból is pikáns meccs lesz. Tisztelem Tamás munkáját, nagyon eredményes. Olyan kerettel dolgozhat, amellyel valóban minőségi munkát tehet le az asztalra. Ez eddig sikerült is neki – így a szakvezető.

KM-MLA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Sporthírek


hirdetés