Szpari – Pozitívumok, biztató játék végül vereséggel

Rubus Tamáséknak (kékben) nem sikerült egyenlíteniük
Rubus Tamáséknak (kékben) nem sikerült egyenlíteniük - © Fotó: PU/zalai hírlap
Nyíregyháza – Szünet után hiába kapcsolt rá a Szpari, ez kevés volt Zalaegerszegen.

Abban azért nincs semmi világrengető, ha a második egy góllal legyőzi a tizennegyediket. Vasárnap ez történt a másodosztályú focibajnokságban, hiszen a Zalaegerszeg 2–1-re nyert a Spartacus ellen.

Görcsösen, túlizgulva

– Izgalmas és érdekes meccset játszottunk a második helyen álló zalaiak ellen – indította az értékelést Zoran Szpisljak, a nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – A mérkőzés elején kicsit bátortalanok voltunk, néhányan túlságosan is izgultak, görcsösen futballoztak. Az első negyedórában mi mutattunk többet, aztán sajnos visszaesett a játékunk. Kevesebbet tudtuk megtartani a labdát, a hazaiak pedig megbüntették a bátortalanságunkat.

Van még miért dolgozni

– Szünet után talpra álltunk, mi akartunk többet kihozni a mérkőzésből. Szépíteni sikerült is, sajnos a második, egyenlítő találatot nem sikerült megszerezünk. Pedig közel álltunk hozzá, ám Rokszin Ádámon még látszott, hogy nincs elég ideje a csapattal, a mérkőzéskihagyás nem múlt el nyomtalanul. Az mindenképpen pozitívum, hogy helyzetbe került, sajnos nem találta el megfelelően a labdát. A második félidő nagyon biztató, az első játékrészben is voltak pozitív szakaszok, illetve olyanok is, melyek elkerüléséért még dolgoznunk kell, amin javítanunk kell – így Zoran Szpisljak. A mester egy régi szokáshoz tért vissza, a héten is játszik edzőmeccset a Szpari. Szerdán ismét a lénárdfalvai ACS Comuna Recea lesz az ellenfél.

MLSporthírek


hirdetés