Szpari – Pszichológia és bátor játék

Kártik Bálintékra nehéz meccs vár vasárnap
Kártik Bálintékra nehéz meccs vár vasárnap
Nyíregyháza – Dajka László két edzés után ül le Soroksáron a Nyíregyháza Spartacus kispadjára.

Több szempontból is igen érdekes mérkőzést játszik majd vasárnap a Szpari Soroksáron. Egyfelől a házigazdánál több exszparista (Bajzát Péter, Gengeliczki Gergő, Szilágyi Péter, Huszák Tamás, Sándor István) lép majd pályára, a csapatot pedig az a Lucsánszky Tamás irányítja, aki három éve NB II-es bajnokságot nyert a nyíregyháziakkal. Már ezek miatt is pikánsnak ígérkezik a két csapat találkozója, amely ősszel Nyíregyházán 1–1-re végződött.

Szívesen vállalta a feladatot

A másik különlegességet a nyíregyháziak edzőcseréje szolgáltatja. Dajka László két közös gyakorlás után ül majd le a kispadra.

– Szívesen vállaltam a feladatot, mert szabolcsi gyerek vagyok. A két gyakorlás alapján sok szakmát még nem lehet belevinni a munkába, úgy gondolom, elsősorban pedagógiai és pszichikai jellegű lesz a felkészülés. Természetesen azért néhány dolgot már be fogunk gyakorolni. Egyébként pedig bátor focit szeretnék látni a csapattól – így Dajka László.

A hírek szerint a hátralévő nyolc mérkőzésre szól Dajka László megbízatása és ha kölcsönösen elégedettek lesznek a felek, nyártól is a klub alkalmazásában marad, de nem biztos, hogy vezetőedzőként.

Rudolf gólra éhes

Az őszi nyíregyházi meccsen a Szpari gólját az a Rudolf Gergely szerezte, aki a legutóbbi találkozón is kapuba talált.

– Az elmúlt meccseken előrébb játszottam, és sikerült jól érkeznem a kapu elé. Meglátjuk, a hétvégén hol számítanak rám, azt sajnálom, hogy Holdampf Gergő eltiltás miatt nem szerepelhet, jól játszott mindkét találkozón.

– A Soroksár jó csapat, szeretnék ismét gólt lőni ellenük, de a lényeg a győzelem lenne. Remélem, mindenki egészséges lesz, és fontos, hogy jobban akarjuk a sikert, mint ellenfelünk, csak akkor nyerhetünk – nyilatkozta Rudolf Gergely, aki a hétvégén is csapatkapitány lesz.

– KM-ML –
hirdetés