Szpari – Rangadó a csabaiak ellen

Szpari – Rangadó a csabaiak ellen
Nyíregyháza – Még mindig sok a sérült a Szparinál, a fiatalokra újpesti derbi vár.

Előzni készül a Szpari. Vasárnap az a Békéscsaba vizitál Nyíregyházán, amelyik a hatodik helyen huszonöt ponttal várja a fordulót. A házigazda a nyolcadik helyen posztol huszonhárom egységgel. Ez azt jeleni, hogy amennyiben Lucsánszky Tamás együttese nyer vasárnap, a három ponttal biztosan a csabaiak elé kerül. No ez az, amit aligha szeretnének a békési lila-fehérek.

A legutóbbi körben a Szpari helyzetek sokaságát elpuskázva kapott ki a Ceglédtől, a csabaiak gól nélküli iksszel zárták a Budaörs elleni hazait. Boér Gábor együttesének egyik erőssége Birtalan Botond, aki a házi gólkirálylistát kilenc találattal vezeti. Mivel a tavalyihoz képest a két keret jelentősen megváltozott, különösebb támpontot nem ad az, hogy az előző bajnokságban Csabán a hazaiak nyertek (3–0), Nyíregyházán pedig iksz (2–2) volt a végeredmény.

Háromesélyes rangadó

– Abszolút háromesélyes mérkőzés elé nézünk, egy olyan csapat lesz a vendégünk, amelyik joggal pályázik a dobogóra – kezdte az esélylatolgatást Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Erre esélyesnek is tartom, mi pedig oda vágyakozunk. Komoly rangadó lesz, amelyen a nüanszok dönthetnek. Remélem, itthon tartjuk majd a három pontot.

Sajnos a hazaiknál továbbra is sok a sérült, nem játszhat Rudolf Gergely, Rubus Tamás, Forró Gyula, Holdampf Gergely.

Pénteken a klubnál tartott sajtótájékoztató vendége volt Révész Csaba, az U19-es együttes edzője.
– Óriási megtiszteltetés számomra, hogy az U19-es csapat edzőjeként a felnőtt gárda vezetőedzőjével együtt tarthatunk sajtótájékoztatót, ez történelmi pillanat. A hétvégén Újpestre látogatunk, és a két csapat között mindössze egy pont a különbség, mi a második, a lilák a negyedik helyen állnak. Rangadó lesz, ahol szeretnénk pontokat szerezni – nyilatkozta a klub honlapján Révész Csaba.

– KM-ML –


Labdarúgás: NB II., 17. forduló

Vasárnap. Nyíregyháza Spartacus–Békéscsaba 1912 Előre. Városi Stadion, 16, v.: Molnár (Vígh-Tarsonyi, Baghy). Spartacus: Jova – Hinora, Fodor, Kelemen, Farkas – Csilus, Kártik, Kesztyűs – Sinanovics, Rezes, Pekár.

Szeged 2011-GA–Kisvárda Master Good. Gyula, 13.30, v.: Solymosi (Garai, Bornemissza). Kisvárda: Zöldesi – Izing, Rjasko, Papucsek – Lucas – Melnik, Oltean, Misic, Vári B. – Lukács R., Ilics

További mérkőzések: Budaörs–Vác, Budafok–Szolnok, Kazincbarcika–Siófok, Soroksár–Csákvár, Dorog–Cegléd (valamennyi 13.30), Soproni VSE–Győr (14.30), MTK–Zalaegerszeg, Gyirmót–Mosonmagyaróvár (mindkettő 16)További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés