Szpari – Soroksári kispadavatás

Az őszi meccsen a Szpari Rubus Tamás góljával vezetett, ám a soroksáriak egyenlítettek
Az őszi meccsen a Szpari Rubus Tamás góljával vezetett, ám a soroksáriak egyenlítettek - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Szpariból többen is korábbi csapatuk ellen lépnek remélhetőleg jó állapotú pályára.

A múlt heti tél után végre beköszöntött a tavasz, remélhetőleg teljes fordulót játszhatnak a második vonalbeli focicsapatok. A Nyíregyháza Spartacus vasárnap Soroksáron lép pályára, mégpedig tévés meccsen. A két együttes őszi, nyíregyházi meccsén döntetlen (1-1) született.

Örömmel, jó érzésekkel

– Az időjárás gondot okozott a felkészülésben, de feltételezem, hogy ez minden csapatnál így volt. Nem nevezném ideálisnak azt, hogy műfüvön kellett készülnünk. A hétre még rányomta a bélyegét Lázár Bence halála, a felfoghatatlan és feldolgozhatatlan tragédia. Mindent egybe- és figyelembe véve úgy gondolom nem sikerült rosszul a felkészülésünk és bizakodva várjuk a mérkőzést.

Ez a találkozó különleges lesz, egyrészt a tévé is közvetíti, másrészt a Szpari jelenlegi vezetői és játékosai közül többen is az előző bajnokágban még hazai pályát jelentő stadionban lépnek majd pályára. Dragóner Filip például ott, ahol egyébként az édesapja az ügyvezető igazgató.

– Örömmel és jó érzéssel emlékezünk vissza arra az időszakra, amit ott töltöttünk, gondolom ez kölcsönös lesz a két klub részéről. Mindenképpen nehéz mérkőzés lesz, hiszen van ennek presztízse is mindkét oldalon. Remélem, ebből a közönség fog kijönni a legjobban, mi pedig győztesen. Egyébként a soroksári csapat stílusosan futballozik, a mutatott játék, illetve a pontszám és a tabellán elfoglalt helyezés nincsenek szinkronban. Jó csapatról van szó, erős ellenfél a Soroksár – így Lucsánszky Tamás.

A időjárás miatt főszerepet kapnak majd a pályák. A soroksáriak honlapján Dragóner Attila úgy nyilatkozott, hogy a pályával biztos nem lesz gond, állítása szerint vasárnap tökéletes játéktér várja majd a csapatokat a Szamosi Mihály Sporttelepen. Új kispadokkal, amelyek közül a vendégekét jó lenne nyíregyházi győzelemmel felavatni.

ML
hirdetés