Szpari – Szerencsével akár nyerhettek volna

Szpari – Szerencsével akár nyerhettek volna
© Fotó: KM-archív
Nyíregyháza – Szerdán fiatalok ellen játszik edzőmeccset a Szpari.


Bizony a kicsit is meg kell becsülni! Vasárnap egy ponttal tért haza Dorogról a Nyíregyháza Spartacus, ami nem sok az együttes jelenlegi helyzetében, ám a semmitől többet ér.

A vasárnapi bajnokin jól kezdett a vendégcsapat, mégis a hazaiak találtak a kapuba. A második félidőben aztán sikerült az egyenlítés.

– Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, rúgtunk három–négy szögletet, amiből tudtunk építkezni és volt két lehetőségünk a gólszerzésre – indította a beszélgetést Lengyel Roland, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

Jól indítottak a vendégek

– Aztán egyszer eljöttek a kapunkig és gólt rúgtak. Ezt követően mezőnyjáték jellemezte az első félidőt.

– Szünet után az első tíz percben inkább a Dorognak volt lehetősége, Fadgyas Tamásnak volt egy nagy védése is. Utána viszont nekünk voltak lehetőségeink.

Fejes és lövés

– Kártik Bálint egy méterről fölé fejelt, igaz, nehéz dolga volt, mert mögé érkezett a labda. Aztán Daru Bence forgatta be a védőjét és félfordulat után lőtt, de eltörte a labdát, így a kapus bravúrral védett. Az egyenlítés után volt esélyünk akár a győzelemre is, igaz, valljuk be, hogy a dorogiaknak is volt egy nagy lehetőségük, ám a kapufát találták el. Egy kis szerencsével elhozhattuk volna a három pontot, ám az iksz reális – így Lengyel Roland.

A nyíregyháziak vezetőedzője elmondta, hogy a bajnoki szünet miatt szerettek volna edzőmeccset játszani, ám nem találtak ellenfelet. Így aztán szerdán délután négytől a stadionban az U 19–es csapattal játszanak és tesztelnek néhány megyebeli fiatalt is Nyírbátorból.

ML


Nyíregyháza - Vasárnap délután Dorogon lépett pályára a Szpari. Ugyan a hazaiak jutottak vezetéshez ám a második félidőben Hornyák Marcell révén sikerült egyenlíteni, így egy pontot szerzett a csapat. Dorog-Nyíregyháza Spartacus 1-1 (1-0) Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 300 néző, v.: Kovács J. (Bed...
hirdetés