Szpari – Talpra állni, megmutatni!

Szerdán nem rezdülhet Jova Levente hálója
Szerdán nem rezdülhet Jova Levente hálója - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Szerdán este itthon játszik a Spartacus, ismerősök vannak a Siófokban.

A papírforma alapján hazai győzelemnek áll a zászló szerdán. A Nyíregyháza Spartacus este héttől fogadja a Siófokot a másodosztályú focibajnokság hétközi fordulóján. A nyíregyháziak négy ponttal többet szerezve a tizenharmadik helyről várják a tizenhetedik, huszonegy egységgel bíró Balaton-partiakat.

Van törlesztenivaló

Az egykoron szebb napokat látott vendégeknél lesz ismerős. A kisvárdai NB I.-es csapatából oda igazolt a korábban a Szparit is megjárt Jánvári Gábor, valamint kölcsönbe Izing Martin. Korábban focizott Nyíregyházán Szilágyi Péter, miként Csilus Tamás. A siófoki szakmai stáb tagja az a Bozsik József, aki nyáron még a Szpari vezetőedzőjeként kezdte a bajnokságot.

Vasárnap a nyíregyháziak beleléptek egy ötösbe a Vasas vendégeként, a siófokiak viszont a harmincnégy esztendős Magasföldi József góljával legyőzték az esélyesebb Békéscsabát. Szeptember derekán Siófokon a hazaiak nyertek, így van mit törlesztenie a Szparinak.

– A Vasas elleni vereség, az eredmény megfogta a játékosokat, ám talpra kell állni, erősnek lenni, és megmutatni, hogy milyen karakterek vagyunk – kezdte Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Szerencsés, hogy nem kellett sokat várni arra, hogy túllépjünk ezen. Szerdán meg kell mutatni, hogy a vasárnapi vereség csak egy kisiklás volt. Az igazi tendencia az elmúlt hetek alapján már látszik a csapatnál, ezt kell kihegyezni. Szerdán a játékosoknak ezt kell beépíteniük a saját játékukba. Ebben a bajnokságban mindenkire nagyon oda kell figyelni, így a siófokiakra is. Nekik is vannak erősségeik, arra fogunk törekedni, hogy ezeket ne tudják érvényesíteni. Oda kell majd figyelni, és igen koncentráltan kell játszani a siker érdekében – így Zoran Szpisljak.

ML
hirdetés