Szpari – Támadások, helyzetek, gólok

Akt.:
Gajdos Zsoltéktól (labdával) eredményes játékot vár a publikum
Gajdos Zsoltéktól (labdával) eredményes játékot vár a publikum - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Szerda este nyoma sem lehet a Szpari vasárnapi tompa és eredménytelen játékának.

Nincs megállás, szerdán ismét fordulót rendeznek a honi labdarúgás második vonalában. Most a március elsején elmaradt mérkőzéseket játsszak a csapatok, a Szpari este héttől a Dorogot fogadja. A két együttes őszi találkozóját a dorogiak nyerték.

Akkor a nyíregyháziak három győzelem után léptek pályára és egy nem túl hosszú, de eredményes sorozat szakadt meg, mivel a korábbi bányászvárosiak 3-0-ra nyertek. A Spartacusnak vasárnap egy tíz mérkőzéses veretlenségi sorozata ért véget a Mosonmagyaróvár elleni a hazai fiaskóval (0–1). A dorogiak ellen lehetne kezdeni egy hasonlót, igaz nem lesz könnyű.

Frissítésre is szükség van

– Hasonló ellenfélre számítok, mint a mosonmagyaróvári volt – kezdte a beharagozó beszélgetést Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Ami a legfontosabb: jobban kell fókuszálnunk és remélhetőleg a vasárnapi tompa játék már a múlté. Nyilván frissíteni is próbálok a keretben a szerdai és vasárnapi mérkőzések miatt. Erre szükség is van.

– Természetesen ismét nyerni szeretnénk hazai pályán és nagyon sajnáljuk, hogy elment a mosonmagyaróváriak elleni meccs. Elsősorban a támadójáték minőségében kell előre lépnünk, mert ezzel gond volt a legutóbbi találkozón. Nem nagyon tudtunk helyzeteket kialakítani, túlságosan lassan és körülményesen játszottunk. Ilyen most sem lehet célravezető – így Lucsánszky Tamás.További hírek a Sport kategóriából


hirdetés