Szpari – Tartalmas napok után ismét bajnoki

Akt.:
Szpari – Tartalmas napok után ismét bajnoki
© Fotó: KM-archív
Nyíregyháza – Szolnokon ketten visszatérhetnek a Spartacus védelemébe.

Az edzés sem rossz, de a meccs az igazi. Bizonyára így vannak vele a Szpari focistái is, akik a bajnoki szünet után vasárnap ismét bajnoki pontokért küzdhetnek majd Szolnokon. A tizenhatodik helyen posztoló Tisza-partiak az eddigi 14 pontjukból 10-et otthon szereztek.

Legyőzték a Kozármis­lenyt (1–0), a Kisvárdát (3–2), a Békéscsabát (2–0), aztán a könnyebbnek tűnő ellenfelek közül ikszeltek a Cigánddal (0–0), majd kikaptak a Váctól (1–3) és a Mosonmagyaróvártól (0–4). A legutóbbi fordulóban Siófokon nyertek 1–0-ra. A Spartacus eddig vitézkedett idegenben, hiszen az öt meccs­ből négyet megnyertek, Csákváron viszont 1–0-ra kikaptak a Budafoktól.

Van min javítani

– Nekünk most jól jött a bajnok szünet, elsősorban azért, hogy a sérültjeink állapota javuljon – tudatta érdeklődésünkre Mátyus János, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője – Örömteli, hogy a védelembe ketten visszatérhetnek, hiszen Szokol Zsolt és Rubus Tamás is játékra készek. Ez a legfontosabb, egyébként tartalmasan teltek a napok, és már várjuk a vasárnapi mérkőzést. A legutóbbi három találkozónkon mindössze egy pontot szereztünk, így van mit kijavítanunk. Érzem az erőt a játékosokban, nyerni megyünk Szolnokra. Sajnos az egyre jobb formába került Rudi (Rudolf Gergely, a szerk.) továbbra is hiányozni fog, így nélküle kell megoldanunk a feladatot.

KM-ML
hirdetés