Szpari – Tévés meccsen bizonyíthatnak a focisták

Rezes Lászlóék kemény meccs elé néznek
Rezes Lászlóék kemény meccs elé néznek - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Vasárnap Balmazújvárosban vizitál a Nyíregyháza Spartacus.

Szerdán nagy fülest kapott a Szpari, hiszen az NB III.–as andráshidai együttes kiütötte a kupából a nyíregyháziakat. Ez nem elég, a bajnokságban sem úgy megy a csapatnak, ahogyan azt a szurkolók joggal remélhették volna.

A forduló előtt a 15. helyen posztol a Szpari mindössze 14 pontot gyűjtve. Ez az utóbbi három másodosztályú szereplés leggyengébb mutatója tizennégy meccs után.

Mindkét csapat nyerni akar

Vasárnap pedig kemény meccs vár a mieinkre, hiszen az élvonalból visszacsúszott Balmazújvárosnál vendégeskednek. Az újvárosiaknál többen is voltak korábban a Szpari alkalmazásában, például a vezetőedző Bekő Balázs is. A legutóbbi közös NB II.–es szezonban az újvárosiak Nyíregyházán 3–1-re, míg otthonukban 2–1-re nyertek. A jelenlegi pontvadászatban az újvárosiak egy ponttal többet szerezve egy hellyel állnak a Szpari előtt.

– Két nehéz helyzetben lévő csapat csap majd össze, kiélezett küzdelemre számítok. Pontért, vagy pontokért utazunk, bízom benne, hogy mivel tévés meccs lesz, ez földobja a hangulatot, így jó és eredményes mérkőzést fogunk játszani – nyilatkozta Lengyel Roland, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

A hazaiak ugyancsak a három pont megszerzését tartják a legfontosabbnak, így az előjelek alapján kemény és izgalmas meccsre van kilátás. Majd meglátjuk és meg is nézhetjük, hiszen az M4 Sport vasárnap közvetíti a találkozót.

– ML –


Labdarúgás: NB II.

15. forduló, vasárnap. Balmazújváros–Nyíregyháza Spartacus, Balmazújváros, 18., v.: Molnár (Szalai, Horváth). Spartacus: Fadgyas – Polényi, Fodor, Rubus, Forró – Kártik – Végső, Ötvös, Pekár, Rezes – Hornyák .

További mérkőzések: Vác–Békéscsaba, Tiszakécske–Kaposvár, Budaörs–ZTE, Mosonmagyaróvár–Monor, Soroksár–Csákvár, Dorog–Győr, Budafok–Cegléd, Kazincbarcika–Vasas (mind 13.30), Gyirmót–Siófok (17)Sporthírek


hirdetés