Szpari: Túl az első edzőmeccsen!

Rezes László (9) szerezte a Szpari első idei gólját
Rezes László (9) szerezte a Szpari első idei gólját - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Olyan volt, amilyen lenni szokott a téli felkészülés első hetének végén lehet.

Voltak gólok, kimaradt helyzetek, szép megoldások. A sérülések szerencsére elmaradtak, az edzők igazán sokat aligha várhattak a szombati Szpari-Nyírbátor edzőmeccstől. A két, NB III-ban szereplő csapat közül az örökösföldi műfüvön a bátoriak szereztek vezetést, jó negyedóráig tetszetősen is játszottak, aztán a felkészülés ezen szakaszában is kidomborodott a Szpari nagyobb játékereje. A nyíregyháziaknál Kurucz Péter állt a kapuba (szünet után az a Lékai Soma váltotta, aki korábban a Pénzügyőr hálóőre volt) nem játszott viszont az erősítés szempontjából most szóba jött másik két focista, Szécsi Márk és Juraj Halenár. Igaz őket ismerik a Szparinál, neki nem kellett bizonyítani. Szokol Zsolt a pénteki edzésen megsérült, így nem játszott, a fiatal Vámos Márk pedig a bátori színekben focizott, tavaszra ide adta kölcsön a Spartacus.

Nyíregyháza Spartacus – Nyírbátor 2-1 (1-1)

Spartacus: Kurucz (Lékai) – Kapacina (Kiss), Rubus, Törtei, Farkas, Csorba, Zofcák, Abdouraman, Rezes, Pölöskey, Pálinkás.

Nyírbátor: Tóth (Opre) – Lipcsei, Ambrusz (Szilágyi), Benkő, Boros, Terdik (Baglyos), Lakatos I. (Pálfi) Fabu (Gál), Bagi (Lakatos B.), Soós, Török (Vámos).
Gól: Rezes (39.), Pölöskey (67.), illetve Soós (9.)
hirdetés