Szpari – Új arcok az edzésen

Akt.:
Szpari – Új arcok az edzésen
© Illusztráció: KM-archív
Nyíregyháza – Három új játékos is a Nyíregyháza Spartacus keretével készült a mai edzésen. Közülük kettő ismerős lehet a szurkolóknak.


Juraj Halenár ismét Szpari mezt húzott. A szlovák válogatott játékost nem kell bemutatni a nyíregyházi szurkolóknak, mivel tavaly tavasszal még az élvonalban szereplő Spartacust erősítette. A téli szünetben egyeztetett a klubbal, és jelezte: szívesen visszatérne Nyíregyházára. Ma már a többiekkel készült, és közben tárgyal majd a vezetőkel a feltételekről.

Szintén ismerős lehet a drukkereknek Szécsi Márk. A fiatal támadó is játszott már Nyíregyházán, de egy elhúzódó hasfalsérülés miatt nem tudta megmutatni, mire képes valójában. Akkor visszatért Debrecenbe, most viszont a Loki engedélyével ismét a Szparival edzett. Szerződtetéséről tárgyal a két klub. Érkezhet egy új kapus is. Kurucz Péter az egyik legnagyobb tehetség volt, 2009-ben az angol West Ham United is szerződtette a hálóőrt, és a Manchester United ellen a Premier League-ben pályára is léphetett.

Súlyos térdsérülése miatt azonban közös megegyezéssel szerződést bontott angol klubjával, és visszatért Magyarországra, ahol a Siófok, majd a Ferencváros kapusa is volt. Vele is még tárgyalnak a nyíregyházi vezetők, mindhárom játékos ügyében a hétvégén születhet végleges döntés.
hirdetés