Szpari – Újra csütörtököt mondott a támadójáték

Szpari – Újra csütörtököt mondott a támadójáték
© Illusztráció: KM-archív
Nyíregyháza – A Kozármisleny harmadszor is legyőzte a Szparit, Rudolf Gergely piros lapot kapott.


Labdarúgás. Kicsit szeles, de kellemes tavaszias időben készültek a felek a pécsi stadionban. A magyar foci második vonalának hétközi fordulójában igaza hazai csapat nem volt, hiszen a pályaválaszt Kozármisleny albérletben játszott a baranyai megyeszékhelyen. Nagy örömükre utoljára, hiszen elkészült a pályájuk. Így a Szpari egy különleges találkozón kapott lehetőséget arra, hogy az őszi bajnoki vereségért és kupabúcsúért vágjon vissza a kozármislenyieknek.

Az első játékrészt mezőnyjáték jellemezte, nem túl színvonalas produkcióval. A Szpari védekezése masszív volt, a gond a támadójátékkal volt. Rudolf Gergely próbálta mozgatni társait, nem sok sikerrel. Különösebb izgalom nélkül fogytak a percek és a nézők nem bánkódtak, amikor eljött a szünet.

Véber György, a Szpari mester váltott, Takács Tamás helyére Tisza Tibort küldte a pályára. A mislenyieknél Miroszlav Grumics riogatta Hermány Bencét, ám emelését hárította a vendégek kapusa. A nyíregyháziaknál újabb csere következett, majd vezetéshez jutott a Kozármisleny, egy kapu előtti kavarodás végén Racskó Roland lövése után a hálóban között ki a labda. A vezetés megnyugtatta a pályaválasztó együttest, a Spartacus pedig továbbra sem tudott mit kezdeni az ellenfél védelmével. Rudolf beadását mentették, majd Kónya Márk lőtt fölé. Azt követően megfogyatkozott a vendégcsapat, mert Rudolfot utánrúgásért kiállított a játékvezető.

A hajrában Vámos Márk is pályára lépett, ám helyzeteket a baranyaiak dolgoztak ki Grumics és Beke Péter is kétszer-kétszer állt közel a gólszerzéshez. Nem sikerült a kapuba találniuk, de nem sokkal később ezen már nem bosszankodtak, hiszen véget ért a mérkőzés és az egyetlen gól döntötte el a három pont sorsát. A Kozármisleny így harmadszor is pofonvágta a Szparit.

KM-MLA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés