Szpari – Vasárnap hazai premier

Akt.:
Szpari – Vasárnap hazai premier
© Illusztráció: nyiregyhazaspartacus.hu
Nyíregyháza – A forróság miatt később, 20 órakor kezdődik a Nyíregyháza Spartacus vasárnapi hazai mérkőzése a Budaörs ellen.

Igaz a játékoskeretekben nagy változások történtek, azért van miért visszavágnia a Spartacusnak vasárnap esti NB II-es futballmeccsen.

Forró hetük van

A hazai premieren az a Budaörs lesz a vendég, amellyel szemben az előző kiírásban mindössze egy pontot szerzett a nyíregyházi együttes. Csákváron (akkor ott játszott hazai pályán a Budaörs…) 1-0-ra nyert az ellenfél. Az áprilisi, nyíregyházi találkozón Rudolf Gergely szerzett vezetést (44. perc) ám a látogatók a 95. percben egalizáltak.

Időközben a Szparihoz sok új játékos érkezett, a budaörsieknél is volt mozgás, két rutinos játékossal is erősödtek, hiszen soraikban tudhatják a kapus Kemenes Szabolcsot , illetve Czvitkovics Pétert. A nyíregyháziaknál Papp Máté egykori csapata ellen léphet pályára.

Ami a nyitófordulót illet, a Spartacus Dragóner Filip és Csilus Tamás góljaival nyert Budafokon, míg Bognár György együttese pályaválasztóként – ezúttal Tatabányán – a 91. percben kapott góllal ikszelt a Gyirmóttal.

– Örömteli, hogy győztes idegenbeli meccs után vagyunk. Forró hetünk van, ezért az edzéseket igyekeztünk áttenni a reggeli órákra. A fiúk keményen dolgoztak, reméljük ennek lesz eredménye. Hozzáteszem, a Budaörs szervezett, agresszív futballt játszik, így semmiképpen nem lesz könnyű a vasárnapi mérkőzés.
– A Budaörs erősebb ellenfél mint a múlt heti volt, ettől függetlenül remélem, most is győzni fogunk – vélekedett Lucsánszky Tamás a Nyíregyháza SpaArtacus vezetőedzője.

Aggasztónak talált…

A szakember azt is elmondta, a Budaörsöt Bene Ferenc szakmai igazgató térképezte fel, amit viszont aggasztónak talált, az a pálya állapota.

Kártik Bálint felépült a vírusos betegségéből , a héten már a társaival edzett. Más nem hagyott ki tréninget, a focisták szeretnék győzelemmel köszönteni az ultrákat, akik visszatérnek a lelátóra.

Mindemellett a klub vezetése sok szurkolót vár az összecsapásra. Szolgáltai információ: a belépőket a mérkőzés napján két órával a kezdés előtt a pénztárakban is meg lehet vásárolni.

KM-MLTovábbi hírek a Sport kategóriából


hirdetés