Szpari – Vereség az első edzőmeccsen

Jó pályán focizhattak a csapatok, végül a fehérben játszó hazaiak nyertek
Jó pályán focizhattak a csapatok, végül a fehérben játszó hazaiak nyertek - © Fotó: Spartacus
Nyíregyháza – A szomszédvár remek edzőközpontjában, Pallagon játszott első edzőmeccsét az NB II-es rajtra készülő Nyíregyháza Spartacus.

A házigazda élvonalbeli Lokinál több játékos hiányztott sérülés miatt. A Szparinál lehetőséget kaptak az új igazolások és a fiatalok is. Szünetben mindkét együttes sort cserélt, így a szakvezetők szinte mindenkinek lehetőséget adtak. A hazaiaknál Varga Kevin előbb gólt lőtt, majd beadása után Takács Tamás volt eredményes. A Szpari előtt is is adódtak helyzetek ám nem sikerült bevenni a debreceniek hálóját, így mindkét fél számára hasznos találkozót végül a Loki nyerte.

-A héten a labdakihozatalt gyakoroltuk, és viszont láttam a pályán azt amit szerettem volna. Varga Kevin két klasszis megoldása döntötte el a mérkőzést, ez jelentette a különbséget. További jó munkát kívánok a Debrecennek a felkészülés során – tudatta a mérkőzés után Bozsik József a Szapri vezetőedzője.

Újabb változás történt a játékoskeretbe. A kölcsönjátékosként Nyírbátorban játszó Csernák Martinnal és Bíró Dominikkal felbontott a szerződést a klub.

DVSC–Nyíregyháza Spartacus 2–0 (2-0)

Debreceni Labdarúgó Akadémia. Vezette: Nagy N.

DVSC, I. félidő: Nagy S. – Kusnyír, Kinyik, Szatmári, Bényei – Bódi, Tőzsér, Csősz, Varga K. – Könyves, Takács. II. félidő: Kosicky – Újvárosi, Mészáros N., Barna, Balogh K. – Kuti, Csősz (Calvente, 60.), Haris, Bíró – Tabakovic, Kerekes.

Spartacus: I. félidő: Fadgyas – Nagy J., Szegedi, Pejovic, Farkas – Ötvös, Kártik, Gulyás – Gyurján, Hornyák, Starosta. II félidő: Jova – Polényi, Szegedi, Pejovic, Forró – Végső, Ötvös, Dragóner, Pekár – Tóth Á., Rezes.

Gól: Varga K. (18.), Takács (31.)További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés