Szpari vs. Nyírbátor – a tévések is jönnek

Szpari vs. Nyírbátor – a tévések is jönnek
© Fotó: Pusztai Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Magyar Kupa főtáblájának első köréből élőben közvetítik a megyénkbeli rangadót.


A Magyar Labdarúgó-szövetség kedden nyilvánosságra hozta a Magyar Kupa-mérkőzések időpontjait, az első összecsapás a Nyírbátor–Nyíregyháza Spartacus párharc lesz. Többen felkaphatták a fejüket a tizenkét órai kezdés miatt. Mint kiderült, a találkozó nem véletlenül került a futballban szokatlan időpontba.

– Tévés meccs lesz – mondta lelkesen Baracsi Balázs, a nyírbátori klub elnöke, miután az M4 Sport emberei megnézték szerdán a helyszínt és közvetítésre alkalmasnak találták. – Még nincs meg minden feltétel, komoly munka vár ránk jövő hét szombatig, de a városvezetés segítségével mindent megoldunk. Nagyon örülünk, mert Nyírbátorból még soha nem tudósítottak élőben sporteseményről.

– Az időpontot ők választották, ilyenkor a kluboknak nincs beleszólásuk, kötelező ezt bevállalni – folytatta a sportvezető. – A szurkolók szempontjából nem a legjobb, de összességében egészen biztosan többen látják a meccset, mint hogyha csak élőben lenne rá lehetőség.

Nyolc kamerával érkeznek

Jövő hét szombaton a köztelevízió több közvetítőkocsival, nyolc kamerával és harminc emberrel már reggel nyolcra megérkezik a városba. A párharc egy mérkőzésen dől el, mint Baracsi Balázs elmondta, tisztában vannak az erőviszonyokkal, de megpróbálnak túljutni a Szparin. A megyénkből az említett két együttesen kívül a Kisvárda, a Sényő, a Balkány és az Ibrány érdekelt még a Magyar Kupa első körében.

MKTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés