Sztárban Sztár: Sári Évi második lett

Duett Nagy Feróval
Duett Nagy Feróval - © Fotó: TV2
Debrecen – „Ez egy nagyon boldog időszak az életemben” – árulta el az énekesnő.

Vasárnap este véget ért az ország legnagyobb házibulija, a Sztárban Sztár. Hat évadot követően a műsorban szereplő hazai sztár-énekesek adásról adásra megmutatták, hogyan tudnak profiként zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi stylistok, fodrászok és maszkmesterek segítették, hogy a műsor fellépői kinézetükben is megtévesztésig hasonlítsanak ahhoz, akinek a dalát előadják. A döntőben négy előadó, Tolvai Reni, Sári Évi, Völgyesi Gabi és Freddie lépett színpadra, egy szóló és egy duett produkcióval. A debreceni születésű Sári Évi kezdte az adást és a dél-koreai Psy-ként kápráztatta el a zsűrit, akik ebben az adásban már nem pontozhattak.

– Káprázatos volt, tuti hogy mindannyian tíz pontot adnánk – mondta Stohl András. Majka folytatta: „Nagyon-nagyon jó vagy! Parádés, megkoronáztad az itt léted!” Liptai Claudia pedig azt hangsúlyozta, hogy fantasztikusan énekel Évi, az egyik legjobb a mezőnyben. Ezután következett a várva várt duett.

Ezüstérem

1977-be utaztunk vissza, ugyanis a Beatrice Gyere kislány, gyere! című számát énekelte Sári Évi Csuka Mónika szerepében, Nagy Feróval karöltve. A produkció tökéletesen visszaadta a ’80-as évek hangulatát. Az értékeléskor Majka kijelentette:

Megint bebizonyosodott, hogy ezen műsor győztesének Sári Évinek kell lennie.”

Ám a nézők máshogy szavaztak, az énekesnő második helyen végzett. Évi a kisfilmjében elárulta: – Szerettem volna, ha látják az emberek, hogy bennem több is van. Rengeteg pozitív energiát kaptam és elmondhatom, hogy ez egy nagyon boldog időszak az életemben.

ND


Sári Évi, Nótár Mary bőrébe bújva
Budapest - A TV2-n futó Sztárban Sztár a kilencedik élő adásán van túl, sőt vasárnap már a döntő produkciókkal lépnek színpadra az énekesek. A négy továbbjutott előadó közt van a debreceni Sári Évi, aki már második alkalommal választhatott szólóprodukciót, mivel a zsűri és a közönség is őt ítélte me...

Budapest - Az utóbbi két adásban tökéletes produkciót vitt a színpadra a musical-énekesnő. A Tv2-n futó Sztárban Sztár hetedik élő adását láthattuk vasárnap este, és nem túlzás kijelenti: a debreceni Sári Évi (megint) odatette magát. A zsűriben helyet foglaló Majka elfogultság nélkül mondta el vé...
hirdetés