Sztárok a Miskolci Jégcsarnok ünnepélyes átadásán

Sztárok a Miskolci Jégcsarnok ünnepélyes átadásán
Az U-18-as Jégkorong VB megkezdése előtti estén avatják fel hivatalosan Miskolc új fedett jégcsarnokát. Április 2-án 20 óra 30 perckor kezdődik majd az ünnepi esemény.

A késői kezdési időpont oka, hogy vasárnap délelőttől már folyamatosan edzenek a VB-re készülő válogatottak. A Jégcsarnok hivatalos megnyitóját megtiszteli jelenlétével Kalervo Kummola a Nemzetközi Jégkorong Szövetség alelnöke, a Finn Jégkorong Szövetség elnöke is.

A megnyitóra szervezett programban olyan sztárok szerepelnek, mint a miskolci születésű műkorcsolyázó Európa-bajnokunk Sebestyén Júlia. Itt lesz a város jégkorongsportjának összes szereplője, az 1978-ban debütáló Miskolci Kinizsi, az 1990-től 1994-ig Miskolci Hoki Club néven működő csapat tagjai, valamint az évek óta Miskolci Jegesmedvéként szereplő gárda játékosai. Láthatják a magyar bajnok Miskolci Jégvirágok szinkronkorcsolyásait, a Miskolci Honvéd műkorcsolyázóit, illetve a legkisebbeket is, akik most bontogatják szárnyaikat a jeges sportágakban. A műsorban közreműködik a Megasztár televíziós vetélkedő miskolci énekese Schmidt Vera is.

Az esemény megtekintése ingyenes.
hirdetés