Sztárpár énekelt gyerekdalokat Tiszadobon

Az énekkarosok ezúttal is kitettek magukért
Az énekkarosok ezúttal is kitettek magukért - © Fotó: Galyas Stella
Tiszadob – Kuckó mackó, Csovi-csovi Jasper, Hápi kacsa… Ön tudja, melyik énekes házaspár nevéhez fűződnek ezek a dalok? Bizony, Pap Ritáról és Bodnár Attiláról van szó, aki több, mint három évtizede alkotnak egy párt szakmailag és a magánéletben is.

Ők voltak azok, akik pár hete műsorukkal hozzájárultak Tiszadobon a Réti Mátyás Faluházban rendezett községi karácsonyi ünnepség sikeréhez.

Az előadók elárulták: a gyerekdalaikat annak idején saját csemetéik és háziállataik ihlették, és örömmel tapasztalják, hogy műsoraikon az óvodások, az iskolások és a szülők között is akad olyan, aki velük énekli a kilencvenes években született slágereket.

A programon természetesen a helyi tehetségek is megcsillogtatták a tudásukat: felléptek a Tiszadobi Napsugár Óvoda csöppségei, a Széchenyi István Általános Iskola és AMI diákjai, valamint a Tiszadobi Nyugdíjas Baráti Kör Egyesület tagjai. Köszönjük az elő- és felkészítő munkát, a szereplést, a sok-sok segítséget mindenkinek, aki hozzájárult a községünk nívós karácsonyi ünnepségéhez.

– Galyas Stella, Tiszadob –
hirdetés