Nyíregyháza hírei

2014.05.07. 16:26

Együtt-PM sajtótájékoztató

Nyíregyháza – A Jobbikra és a Fideszre szavazni az EP-választáson történelmi tévedés és a nemzeti érdekeinkkel ellentétes – jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján Bajnai Gordon volt miniszterelnök.

Nyíregyháza – A Jobbikra és a Fideszre szavazni az EP-választáson történelmi tévedés és a nemzeti érdekeinkkel ellentétes – jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján Bajnai Gordon volt miniszterelnök. Az Együtt-PM vezetője szerint a választás tétje, hogy kiderüljön, a vasfüggöny melyik oldalához akarunk tartozni.

– Világos a választék, mert a Jobbik és a Fidesz politikája ebben a kérdésben nem irányában, csak sebességében különbözik. Mindkettő Oroszországhoz és az orosz érdekszférához közelítené hazánkat, s alapvetően szembe fordulnak az európai eszmével; a Jobbik kizáratná Magyarországot az EU-ból, a Fidesz már az unió peremére sodorta az országot. A jelenlegi kormány olyan gyengén képviselte a nemzeti érdekeinket, hogy a korábbi ciklushoz képest is 1500 milliárd forintot veszítettünk el, és az elmúlt 7 évben kapott pénzből 1500 milliárdnyi veszélyben van, amit a Fidesz kormány le akar nyúlni. Olyan képviselőket kell választani, akik ha kell, a Fidesz kormánnyal szemben is a magyar érdeket képviselik – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!