Szünetben rendezték a sorokat

Braun Brúnó (labdával) három góllal búcsúzott az őszi szezontól
Braun Brúnó (labdával) három góllal búcsúzott az őszi szezontól - © Fotó: KM-fotó
Nyíregyháza – Ellentétes félidők, a másodikra feljavult a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza védekezése.


Egy nehéz etapot zárta le sikerrel szombaton este a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza férfi kézilabdázói. A második vonalbeli bajnokság őszi szezonját Lajosmizsén zárták a nyíregyháziak, és bár az első félidőt még a hazaik nyerték (19-15) a végén a vendégek örülhettek, hiszen 32–28–ra nyertek.

– Két ellentétes félidőt produkáltunk, szerencsére a vége jól sikerült-kezdte visszapillantását a találkozóra Varga Zsolt, a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza szakmai igazgatója.

– A hazaik kezdtek jobban, nálunk a védekezéssel volt gond, az nem működött hatékonyan, amit a tizenkilenc kapott gól jól mutat. Szünetben sikerült rendezni a sorokat és egyre jobban játékba lendültünk. Feljavult és agresszívabb lett a védekezésünk, ráadásul Boczák Kornél is kitűnően teljesített a kapuban. A jó védekezés miatt éltek a kontráink és a felállt fal elleni támadójátékunk is gólerős volt. A második félidő derekán fordítani is tudtunk, az utolsó tíz percre pedig már megnyugtató, három-négy gólos volt az előnyünk. A játékosok hozzáállása végig dicséretes volt, ám főként az első félidőben kiütközött az év végi fáradtság- így Varga Zsolt.

Az őszi szezonnak tehát vége, a héten még lesznek levezető edzések, majd jön a pihenő. Egészen január hatodikáig, akkor kezdődik majd a felkészülés, hiszen február elején indul a tavaszi szezon.

KM-ML
hirdetés