Szünetelt a határátléptetés Barabásnál

Akt.:
Szünetelt a határátléptetés Barabásnál
Barabás – Újra zavartalan a határforgalom a Barabás-Koson’ közúti határátkelőhelyeken, ahol az ukrán oldalon áramszünet miatt 2017. március 17-én 10 óra 30 perctől szünetelt az átléptetés.

Korábban írtuk: Az Ukrajnába utazók válasszák a 0-24 óráig üzemelő beregsurányi vagy tiszabecsi, illetve a 8-16 óráig nyitva tartó lónyai határátkelőhelyet.

Az ukrán határőrizeti szerv tájékoztatása szerint áramszünet miatt leállt a határforgalom 2017. március 17-én 10 óra 30 perctől a Barabás-Koson’ közúti határátkelőhelyen. Az áramellátásban bekövetkezett hiba miatt az ukrán oldalon nem tudják átléptetni a járműveket, a gyalogosforgalom azonban zavartalanul halad. A szakemberek a hiba elhárításán már dolgoznak, amely előreláthatólag néhány órát vehet igénybe.

A várakozás elkerülése érdekében, lehetőség szerint válasszanak másik határátkelőhelyet! Az utazóknak a 0-24 óráig üzemelő beregsurányi vagy tiszabecsi, illetve a 8-16 óráig nyitva tartó lónyai határátkelőhelyet ajánljuk igénybe venni.

Az alternatív határátkelőhelyekről, a nyitvatartási- és aktuális várakozási időkről tájékozódjon a rendőrségi honlap Hatarinfo oldalán.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés