Szuperdobozban a Metallica 30 éves klasszikus albuma

Akt.:
A Metallica ...Justice For All lemeze szuperdobozban
A Metallica ...Justice For All lemeze szuperdobozban - © Fotó: superdeluxeedition.com
Los Angeles – Egy fantasztikus összeállítású dobozban újra kiadják a Metallica klasszikus albumát, a harminc évvel ezelőtt megjelent …And Justice For All című lemezt.

A november 2-án megjelenő super deluxe edition változatban nem kevesebb mint 13 CD, valamint négy-négy vinyllemez és DVD lesz, tele ritkaságokkal és korábban soha meg nem jelent felvételekkel – olvasható a www.superdeluxeedition.com-on.

A heavy metál zene legendás amerikai csapatának negyedik stúdióanyaga 1988-ban jelent meg. A kiadvány szuperváltozata tartalmazza majd a lemezanyag újramaszterizált verzióját CD-n és egy dupla LP-n. Benne lesz még tíz CD, amelyen riffek, zenekari jamek, demók, B-oldalak, rádióváltozatok, nyers mixek és koncertfelvételek hallhatóak. Tripla bakelitre került az 1989-es seattle-i Metallica-koncert anyaga, egy képes vinyl kislemezre a One című kislemez, emellett négy DVD-re további élő anyagok és videokamerával rögzített kincsek.

A dobozban lesz egy mp3-as letöltési kód is, meg korabeli turnépasszok, nyomatok, szövegkönyv és egy 12 oldalas keménykötésű könyv, sok-sok fotóval.

Ezt a verziót most 150 dollár körüli áron lehet előrendelni, de a kisebb pénztárcájú Metallica-rajongóknak készül egy három CD-s és egy dupla vinyles kiadás is.

Az Elektra kiadásában 1988-ban megjelent …And Justice For All az első Metallica-lemez volt, amely a korábbi basszusgitáros, az autóbalesetben két évvel korábban meghalt Cliff Burton nélkül, a helyére került Jason Newsteddel készült. A világszerte mintegy tízmillió példányban elfogyott lemezen olyan emblematikus számok szerepelnek, mint a Blackened, a One, a The Shortest Straw vagy a Dyers Eve.

-MTI-


Alkoholt árul a Metallica
Los Angeles - Saját whiskeyt készített a Metallica amerikai metálzenekar, a hírt szerdán jelentették be honlapjukon. A Blackened márkanevű italt az együttes 1988-ban megjelent .And Justice For All című albumának nyitó daláról nevezték el. A zenekar Dave Pickerell neves párlatkészítővel közösen...

James Hetfield énekes-gitáros (b) és Robert Trujillo basszusgitáros (j) az amerikai Metallica koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2018. április 5-én
Budapest, Debrecen - Lukács megkönnyezte, Sidi szíveket dobált, Fejes pedig a levegőbe öklözött, amikor felcsendült A legjobb méreg. Róluk szólnak a hírek, velük van tele a sajtó – pedig nem is a Tankcsapda zenélt csütörtök este a Papp László Budapest Sportarénában, hanem a Metallica. Viszont az ...
hirdetés