Szupergyors személyiségteszt: te mit látsz ezen a képen?

Akt.:
Szupergyors személyiségteszt: te mit látsz ezen a képen?
© Forrás: curiousmindmagazine.com
Íme egy villámgyors személyiségteszt, ami pillanatok alatt fény derít a legjellemzőbb tulajdonságaidra. A kérdés egyszerű: te mit látsz a képen?

Egy óriási krokodilt látsz? Nos, akkor te bizony a többséghez tartozol. Ez jelen esetben annyit jelent, hogy nem szereted túlzottan a kockázatos helyzeteket, és óvatosan éled az életed. Ez nem feltétlenül rossz: vélhetően inkább a hosszabb távú céljaidra koncentrálsz, nem pedig az apróbb örömök csábításának engedsz. Azért ne felejts el olykor-olykor lazítani!

Kiszúrtad a hajót a képen? Nem sokaknak sikerül! Azt jelenti, hogy nagy hangsúlyt fektetsz a részletekre, kreatív vagy, igazi művészlélek – olyan dolgokat is észreveszel, amik mellett mások elmennek. Ugyanakkor hajlamos vagy megfeledkezni a dolgok egészéről.

Forrás: ripost.hu


Egy egyetemi kutatás szerint ebből a tesztből az is kiderül, mennyire vagy hajlamos bedőlni az álhíreknek. No de mit látsz a képen? Ha csak egy kacsát látsz a képen, akkor bizony hajlamos vagy bedőlni az embereknek és az álhíreknek. De ugyanez a helyzet akkor is, ha csak egy nyulat veszel észre a k...

Egyszerre feladvány és személyiségteszt: mutatunk egy képet, amin két nő között, a földön játszik egy kisgyerek. A kérdés, hogy szerinted melyikük lehet a gyermek édesanyja? Görgess le a megoldásért!                   &nbs...
hirdetés