Szüreti mulatság Varbón

A varbói civil szervezetek október 21-én, szombaton szüreti mulatságot rendeznek – értesültünk Szegletes Sándor informátorunktól.

A délutáni program:13.30 Felvonulás a falu utcáin, 15.00 Díszfelvonulás a Dózsa György úton, 15.30 Ünnepi műsor a falu főterén. Fellépők: A Sajószentpéteri Művelődési Központ Mazsorettcsoportja, a varbói óvodások, iskolások, néptáncosok, a Nyugdíjas Klub énekkara, a Fortuna Fashion Dance tánccsoport, a Felsőzsolcai Rozmaring Asszonykórus, a Zsolca Néptánc Együttes, az 1976-os Arany Diplomás Szinvavölgyi Együttes lányai és Gramantik Géza, tűznyelő. A Faluház melletti kirakodóvásáron természetesen lesz cukorka, popkorn, vattacukor, kürtőskalács, játék, gipszajándék, lufi, kerámia, bőrműves, pólófestés, gyöngyfűző és kosárfonó.

Szombaton 18.30-tól fáklyás felvonulás. A felvonulást kísérik: ZaFire lángakrobaták, Tűznyelő, a Szinvavölgyi Táncegyüttes zenekara.
Esti program: 20.00 Tűznyelő, utána 23.00-ig a Szinvavölgyi Táncegyüttes Népizenekara. 4.00-ig Kovács Ferenc szolgáltatja a zenét. Büfé, tombola. Belépő: 750 Ft/fő, 1200 Ft/pár Ez a rendezvény a megyei önkormányzat támogatásával valósul meg.
hirdetés