Szurkolói ankétot tartott a Spartacus

Akt.:
Szurkolói ankétot tartott a Spartacus
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A labdarúgó NB II. tavaszi rajtja előtt álló Nyíregyháza Spartacus csütörtök délután a Continental Arénában tartott szurkolói ankétot, amelyen Kozák Attila cégvezető, Kiss Baranyi Sándor akadémiai vezető, Zoran Szpisljak vezetőedző és Purguly Árpád szakmai igazgató is felszólalt.

A Szpari a téli időszakban 26 napot dolgozott, ez egy kéthetes, törökországi edzőtáborozást, 53 edzést és hat edzőmeccset tartalmazott. A csapat új trénere, Zoran Szpisljak elmondta, a felkészülésre számos céllal vágtak neki, ezek között volt a játékstílus, a csapatelv, a csapatgerinc kialakítása, valamint a fejlesztendő fiatalok és a rutinos játékosok összeillesztése. A vezetőedző elmondása szerint a játékosok keményen dolgoztak, a legfontosabb, hogy azok a szurkolók, akik kilátogatnak a meccsekre, úgy menjenek haza, hogy láttak is valamit. A szakvezető hozzátette, a Spartacus nem ott áll jelenleg, ahol kellene, hanem NB I.-be való, de ehhez előbb egy gerincet kell kialakítani, ami most elkezdődött.

A szakmai stáb bemutatta a felnőtt kerethez felkerülő Tangel Lászlót, Kovács Norbertet és Motkó Benjámint.

A nyíregyházi együttes vasárnap 14 órakor a Budaörs vendégeként kezdi meg a tavaszi idényt.További hírek a Sport kategóriából


hirdetés