bl-elődöntő

2020.08.14. 18:07

Több húzóember játéka is kérdéses

A Paris Saint-Germain kapusa, Keylor Navas valószínűleg nem léphet pályára a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében.

Paris Saint-Germain's Brazilian defender Thiago Silva (C) collides with Paris Saint-Germain's Costa Rican Keylor Navas (R) during the French L1 football match between Monaco (ASM) and Paris Saint-Germain (PSG) at the Louis II Stadium in Monaco on January 15, 2020. (Photo by Valery HACHE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valery Hache

A Costa Rica-i hálóőr az Atalanta ellen 2-1-re megnyert negyeddöntőben szenvedett izomsérülést a jobb combjában, le is kellett cserélni, helyét a spanyol Sergio Rico foglalta el. A 33 éves Navasra szombaton még vár egy vizsgálat, de a PSG szerint erősen bizonytalan a játéka.

Ugyancsak kérdéses, hogy Thomas Tuchel vezetőedző és segítője, Lőw Zsolt számíthat-e a brazil Thiago Silvára, a védő is combsérüléssel bajlódik. Viszont van remény az olasz Marco Verratti szereplésére, aki kihagyta a negyeddöntőt.

A PSG kedden a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató RB Leipziggel találkozik a BL lisszaboni végjátékában a fináléba kerülésért.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában