Helyi közélet

2013.03.20. 12:31

Elfogták a betörőt a mátészalkai rendőrök

Mátészalka - A Mátészalkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást 2013. március 15-én ismeretlen tettes ellen.

Mátészalka - A Mátészalkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást 2013. március 15-én ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2013. március 14-én bement egy nagydobosi lakóház melléképületébe, ahonnan különböző műszaki cikkeket tulajdonított el több százezer forint értékben. A rendőrség a bejelentést követően azonnal megkezdte az adatgyűjtést, melynek során rövid időn belül elfogta a lopás elkövetésével kapcsolatba hozható feltételezett tettest. A tolvaj lakásán megtartott házkutatás során a rendőrök további vagyon elleni bűncselekmény elkövetéséből származó értéket találtak és foglaltak le.

Az egyenruhások a férfit elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, aki feltáró beismerő vallomást tett és további 14 vagyon elleni bűncselekmény elkövetését is elismerte. A rendőrség B. László 32 éves nagydobosi lakost lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2013. március 19-én őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában