Tábornyitás rekordkísérlettel Tiszavasváriban

A Mákvirág Centrum vette át üzemeltetésre az önkormányzat tulajdonában lévő ifjúsági tábort Tiszavasváriban. egy testületi döntés alapján.

Az üzemeltetési szerződésben foglaltaknak megfelelően a kft. a tábor területén található kiszolgáló épületeket – konyha, ebédlő, vizesblokk -, a faházakat és belső berendezéseit felújította illetve szükség szerint kicserélte. Megújult a külső környezet is, a kiöregedett, elpusztult növényeket eltávolították, és újakkal pótolták. A munkálatok a napokban a végéhez közelednek s terv szerint június 3-án 9 órától lesz az ünnepélyes Tábornyitó Buli Rekordkísérlettel.

Erre a napra a cég már az üzemeltetési jog átvétele óta nagy erőbedobással és körültekintően készült, szakemberek bevonásával. A rendezvény akár megyei vagy megyén túli érdeklődésre is számíthat.

A felnőtteket, gyerekeket egyaránt vonzó számos programot felsorakoztató nyitó buli háziasszonya Ördögh Nóra, az RTL Klub műsorvezetője lesz. Reggel 9 órakor a Tiszavasvári Városi Fúvószenekar és a Városi Mazsorett Csoport felvonulásával és Guiness rekord-kísérlettel – Hódítsuk el a dicsőséget Zalaegerszegtől!!! – kezdődik a késő estig tartó program. Gyerekek, gyertek el, csináljuk meg a leghosszabb gyermekvonatot, hogy miénk legyen a Guiness rekord!!!

Ünnepi megnyitót mond fél 11-től Göncz Kinga, ICSSZEM miniszter és Kerekesné Lévai Erika, a helyi Kulturális Bizottság elnöke.

Tizenegy órától a Csodamalom Bábszínház Meseláda előadása várja a kicsinyeket, 12 órától helyi művészeti csoportok szórakoztatják az érdeklődőket, háromnegyed egytől az ORTIKI Gólyalábas mutatványosok lépnek fel. Fél kettőtől kvízjátékra várja a játékos kedvűeket Ördögh Nóri, 14.30-tól a helyi Hétszínvirág bábcsoport műsorát láthatjuk. Délután három órától a 4 for dance műsora következik.

A Nagyszínpadon 16 órától Torres Dani élő koncertje, 17.30 órától a Szilaj dobkör fergeteges dob produkciója, 19 ÓRÁTÓL Demjén Ferenc élő koncertje szórakoztatja a közönséget.

Este kilenckor tűzijáték zárja a programot.

A fő programokkal egy időben lesznek kézműves foglalkozások: fafaragás, gyöngyfűzés, csuhéfonás, korongozás; Arcfestés; Lufi bohóc; Ugráló vár; Mászó fal; Katapult jamping; Gulliver fogat, lovaglás, Íjászat.

A rendezvényen és a programokon való részvétel 0-100 éves korig ingyenes.

- Jávor Zoltán –
hirdetés