Találomra lövöldözött a nyíregyházi nőt megsebesítő ámokfutó Spanyolországban

Akt.:
Ezen a helyen kedzte az ámokfutást a férfi
Ezen a helyen kedzte az ámokfutást a férfi - © Fotó: Mar Martí / ACN
Vérfürdőt rendezett egy férfi még június 29-én Vilanova i la Geltrú népszerű bárjában, ahol megölt egy magyar férfit és súlyosan megsebesített egy nyíregyházi származású nőt.

A 44 éves férfi büntetlen előéletű volt, egy állatorvosi klinikán dolgozott. Szörnyű tettére magyarázatot adhat, hogy barátnője az esetet megelőzően szakított vele.

Az éttermi lövöldözés után sem állt le, a Vilanova i la Geltrúhoz közeli Miami Platjában is lecsapott. Ott egy 63 éves kamionsofőrre, Miguel Martin Vargasra törte rá a lakása ajtaját, majd többször mellbe lőtte áldozatát, aki azonnal életét vesztette.

Később rendőrök igazoltatták, ám a férfi tüzet nyitott az egyenruhásokra. Egyiküket életveszélyesen megsebesítette, a rendőrtiszt társa, Antonio López a kórházba szállítás után elhunyt.

Egy újabb tűzharc után megsebesült és végül megadta magát.

Gabriella nehezen tudja feldogozni munkatársa értelmetlen halálát.

Kitéptek egy darabot a szívemből, elvették ennek az angyalnak az életét. Még csak har­minc­éves volt! Hiányzol, Gábor, nyugodj békében, soha nem foglak elfelejteni!”

– írta a nő levélben.

Forrás: Bors


Sz. G. (39) túlélte a lövöldözést
Barcelona, Nyíregyháza - Miként arról korábban beszámoltunk, nyíregyháziak a Barcelona közelében történt lövöldözés áldozatai. Az évek óta külföldön élők közül a férfi életét veszítette, a nő kórházban van. Az okról már találgatások is láttak napvilágot, az egyik társasági oldalon egy rokon arról...
Fotó: Mar Martí / ACN
Madrid - Egy magyar férfi életét vesztette, egy magyar nő pedig súlyosan megsebesült abban a lövöldözésben, amely csütörtökön tört ki a Barcelona közelében található Vilanova i la Geltrú spanyol tengerparti település egyik bárjában - közölte a La Vanguardia című újság pénteken. A napilap szerint ...

 
hirdetés