Tálcán kínált lehetőségek

Az újonnan alakult szakmai tagozat
Az újonnan alakult szakmai tagozat - © Fotó: Kamara
Nyíregyháza – Megalakult a kamarán belül működő pincér mester szakmai tagozat.

– Kamaránk elnöksége alapszabályában rögzítette mester szakmai tagozatok működtetését, ezáltal széles szakmai fórum jöhetett létre az adott szakmacsoport mesterei, gyakorlati oktatói és cégei számára, mely által továbbképzésekre, szakmai napok szervezésére, a gyakorlati képzés javítására lesz lehetőség. Kiemelt szerepe lesz az újonnan alakult tagozatnak, hogy összefogja a szakma mestereit és új tagok bevonásával népszerűsítsék a pincér szakmát. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a szervezésben, koordinációban, a tervezett munkák kidolgozásában vállal szerepet, egyfajta bázist nyújtva a pincér mester szakmai tagozatnak – tájékoztatta lapunkat Sütő Péter, a megyei kereskedelmi és iparkamara kommunikációs vezetője.

Elnököt is választottak

Hozzátette: a tagozat alakuló ülésén a megjelentek megismerték és elfogadták a tagozat alapszabályát és működési szabályzatát, emellett megválasztották a tagozat elnökét dr. Kovács Mihályné személyében.

– Az ülésen szóba kerültek a közeljövő programjai, úgymint szakmai továbbképzések, üzemlátogatások és kiállítás-szervezés – sorolta Sütő Péter.

TG
hirdetés