Talmácsi Istvánt Miskolcon kérdeztük

Talmácsi István
Talmácsi István
Miskolc – Hamarosan interjút közlünk Talmácsi Istvánnal, aki nemcsak Gergő fiával tartózkodik ma és holnap Miskolcon, hanem elhozta magával a Talmácsi Motoros Iskolát. (A 45-ből 7 gépet, amiket ingyen kipróbálhatnak a gyerekek.)  V. Miskolci Motor Kiállítás 2008.03.29. Motorkiállítás Miskolcon 2008.03.29.

Talmácsi apukával – Istvánnal – szombaton délelőtt beszélgettünk, amikor Gábornak még hátravolt az időmérőedzés. István és Gergely, valamint a Talmácsi Motoros Iskola szombaton és vasárnap Miskolcon tartózkodik, az apa és a testvér innen szorít majd Gábornak. Akinek kedve van, velük szurkolhat, illetve élvezheti az édesapa kommentárját. Merthogy szabad a pálya: a belépődíj megfizetése után kinyílik az érdeklődők előtt a Szemere Bertalan Ginázium és Szakközépiskola kapuja.
Itt, a Szemerében zajlik e két napon az Ötödik Miskolci Motorkiállítás és Vásár, amelynek legnevesebb vendégeiről fentebb szóltunk. És itt van Talmának az a motorja, az Aprilia, amellyel tavaly világbajnok lett. Simogatni való. Ha már felülni nem lehet rá.
Sok gyönyörű, a legkülönfélébb árfekvésű motor látható még az iskola udvarát és számos termét „beborító” kiállításon. No meg: ősrégi motorok alkatrészei, vadonatúj cuccok, a legkülönfélébb bőrszerkóktól az épp csak meg nem szólaló bukósisakokig, a harcias ábrákkal szitázott pólókig, a különféle kiegészítőkig, de akad tőr, kés, még szamurájkard is, azután játékmotor-arzenál, és nagy a csizmafelhozatal, miként a motorról leszállva viselendő kalapok kínálata.
Hamarosan: interjú Talmács Istvánnal.

SZG
hirdetés