kézilabda

2019.09.28. 09:29

Hazai esélyesek hétvégéje

A Mátészalka otthon folytatná a megkezdett jó sorozatát.

Hétvégén mindhárom férficsapatunk, a hölgyeknél pedig csak a Mátészalka lép pályára az NB II. harmadik fordulójában.

Falcsik Miklós lányai két nagykülönbségű győzelemmel kezdték a bajnokságot. Vasárnap azt a Kazincbarcikát látják vendégül, amelyet az előző körben a Vitka SE magabiztos játékkal győzött le. A férfiaknál a Kisvárda a bajnok­esélyes, most a nyitófordulóban Barcikán ikszelő DEAC-ot fogadják. Türk Ferenc elmondása szerint a héten elég sok hiányzója volt edzésen, ettől függetlenül céljuk az, hogy megnehezítsék a debreceniek dolgát.

Melós meccsre számítanak

Múlt héten a Nyírbátor szoros csatában maradt alul Füzesabonyban, szombaton a Hajdúnánást fogadja Csapos János csapata. Petneházi Zsolt szakosztályvezető nagyon melós meccsre számít, de mindenképpen győzelmet vár csapatától.

A férfiak mezőnyében már csak a Tiszavasvári hibátlan, Hadas Sándor gárdája két ­magabiztos sikerrel indította a szezont, előbb a gyöngyösi juniorokkal mosták fel a pályát, majd a Túrkevét ­tanították móresre. Vasárnap azt a Hajdúböszörményt fogadják, amely az első fordulóban tíz góllal kapott ki Nyírbátorban.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában