Tanáraik mindig a legjobbat akarták

Méltóképpen búcsúztatta végzőseit az iskola
Méltóképpen búcsúztatta végzőseit az iskola
Vásárosnamény – Mintegy 190 végzős, 11. és 12. évfolyamos diák búcsúzott el pedagógusaitól és iskolatársaitól pár hete iskolánk ballagási ünnepségén.

A rossz idő miatt a programnak a városi sportcsarnok adott otthont. A városvezetés mellett ellátogatott hozzánk a Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Intézményfenntartó Központ általános igazgatóhelyettese, Szilágyi Attila is.
Az iskola tantermeit és folyosóit, valamint a sportcsarnok küzdőterét ünnephez méltóan feldíszítették a ballagtató osztályok és azok osztályfőnökei, majd ünnepi műsort adtak a búcsúzók tiszteletére.

Mesterségem címere…

Több tanuló könyvjutalmat vehetett át a kiemelkedő közösségi és tanulmányi munkájáért. Nagy Anita (12. E) és Hadar Mónika (14. C) Lónyay Emlékérmet kaptak a kimagasló teljesítményükért, az iskola jó hírnevének öregbítéséért.

Köszönjük a végzősök osztályfőnökeinek a fáradhatatlan, hivatástudattal végzett munkát! Nem csak a szép és színvonalas ballagási ünnepség megvalósításáért tettek sokat, a mögöttünk lévő három, illetve négy tanéven keresztül folyamatosan küzdöttek azért, hogy minél több tanítványukat eljuttassák eddig a napig.
Biztosak vagyunk benne, hogy számukra a legnagyobb köszönet majd évek múltán hangzik el, amikor a mostani végzős diákok szakmájuk kiváló művelőiként, sikeres szakemberekként visszatérnek hozzájuk egy-egy rövid látogatás erejéig.

Bizony, újabb nívós rendezvény részese lehetett az iskolaközösségünk minden tagja! Hála és köszönet ezért valamennyi kollégának és tanítványnak, akik sokat tettek a rendezvény sikere, zavartalan lebonyolítása érdekében.
– Májer Ibolya igazgató, Lónyay Menyhért Baptista Szakközépiskola és Szakiskola, Vásárosnamény –

Osztályfőnökök

Az idei végzős osztályok osztályfőnökei:

11. D: Himcsuk István

11. E: Koncz Istvánné

11. F: Andrásiné Temesi Hilda

12. A: Tóth Kornélia

12. B: Papfalusi Angéla

12. D: Filéné Huszti Zsuzsanna

12. E: File Katalin

12. F: Dérné Cseresnyés Anikó

12. G: Lokita Beatrix
hirdetés