Tanuljunk kutyául Nyíregyházán!

Nyíregyháza – Folytatódik az Állatbarát Alapítvány kutya-gazda iskolája az Állatotthonban. A városlakók részvételével működő speciális kutyaiskola legközelebbi időpontja 2010 szeptember 25. szombat. 9 óra.

A programban az állatbarátok szeretnék csökkenteni a kutyatartók és az állatot nem tartók közötti feszültséget. A kezdeményezés annyiban tér el egy hagyományos kutyakiképzéstől, hogy a szervezők állatvédelmi, állattartási tanácsokkal látják el a résztvevőket.

A „tanuljunk kutyául” nagy előnye, hogy a résztevők hozhatják saját kutyájukat is, de választhatnak az állatotthon lakói közül is. A programban részt vesznek az Állatbarát Alapítvány önkéntesei és dolgozói is.

A kutyusok és vezetőik az alapengedelmességi gyakorlatokon kívül megismerkedhetnek más, speciális területeken dolgozó kutyusokkal, és kiképzésükkel, a meghívott kiképzőknek köszönhetően.


Alapengedelmességi képzés

A saját kutyák esetén a gazdik megtanulhatják/megtaníthatják kutyusuknak az alapengedelmességi gyakorlatokat, amelyek könnyebben kezelhetővé teszik állataikat, ezzel csökkentve a fegyelmezetlenségük miatt másoknak okozott kellemetlenségeket. Egy jól nevelt kutya sokkal hatásosabb érv az állattartás mellett, mint bármilyen propaganda.

Az Állatotthon lakóinak alapengedelmességi képzése, pedig kezelhetővé, könnyebben örökbe adhatóvá teszi őket.

Állatbarát Alapítvány
Nyíregyháza, Csatorna u. 2. sz.
Tel.: 42/727-736, 20/9605-402
web: www.allatbarat.com
allatbarat@allatbarat.com
hirdetés