Tanulni akarnak és bátran játszani

Mezei Lajossal aligha fog kesztyűs kézzel bánni az ellenfél
Mezei Lajossal aligha fog kesztyűs kézzel bánni az ellenfél - © Fotó: Pusztai Sándor
Tiszavasvári – A Tiszavasvári a bajnokság egyik legnagyobb esélyesének tartott Ferencváros otthonában szerepel.

Nem éppen álomszerű a Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapatának idegenbeli programja. Az újonc együttes két hete a címvédő Algyő, szombaton pedig a Ferencváros vendégeként mutatja meg magát. A zöld-fehéreket nem is annyira titkoltan a bajnoki cím egyik legnagyobb esélyesként emlegetik, ennek megfelelően indították az idényt – három győzelemmel. Azaz, hibátlan produkcióval. Éppenséggel a szabolcsiak is nyertek már meccset, mindazonáltal a felek céljai közötti különbséget zongorázni lehetne…

– Tanulni és gyakorolni utazunk a Fradihoz – fogalmazott Türk Ferenc, a Tiszavasvári játékos-edzője. – Olyan mérkőzést akarunk vívni a bajnokesélyes otthonában, amely önbizalommal vértez fel minket a további csatákra. Védekezésben, akárcsak támadásban bátran kell majd próbálkoznunk azokkal a felállásokkal, amit később elő vehetünk. Nagyon jó ellenfelekkel kell majd megküzdenünk szombaton és hétfőn, bízom benne ez elősegíti majd a csapat munkáját.
Szó se róla, a Tiszavasvárinak sok ideje nincs rápihenni a következő feladatra. Ahogy a szakvezető említette, a gárda hétfőn (kezdés: 19 óra) Magyar Kupa-meccsen az élvonalban szereplő Egert fogadja.

– KM-KT –További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés